Eco-Vital praca

Wysyłałam z portalu trójmiasto.pl swoje CV na sprzataczke biurową dn.15.10.2013 (ogłoszenie wprowadzone 2 dni temu od momentu kiedy czytałam oferte pracy).Wysłałam tam swoje CV ( w nocy o godz.1:00).Juz tego samego dnia miałam zaproszenie na rozmowę do Sopot na Niepodległości.Pani poinformowała mnie że rekrutacja na sprzataczke juz została zamknieta, ale ona widzi doświadczenie w sprzedazy w moim CV dlatego proponuje mi Specjaliste ds.handlowych.Zgodziłam się choc byłam zszokowana co to za firma że ze sprzataczki robi mnie specjaliste.Inne firmy jakos nie zauważaja takiego potencjału w mojej osobie że wysyłam na inne stanowisko a proponuja mi inne.Dziwne było ze rekrutacja na sprzataczke zamknieta a inne nie, ale pomyslałam sobie no moze rzeczywiscie zamknieta rekruracja- moze ktos znajomy juz pracuje albo rzeczywiście ktoś obcy sie dostał bo szybko zareagował etc.
Wiem jedno że widziałam duzo stanowisk pracy jakie ta firma oferuje: szkoleniowiec, trener, specjalista ds.handlowych, przedstawiciel handl.etc i żadne z tych ogłoszeń mnie nie zainteresowało, tylko ta sprzataczka (mimo że kwalifikacje mam większe).Myslę sobie: sprzedaz nie bo to stres, limity trzeba robić etc., a sprzataczka pójdzie, poprzata i jej zapłaca.
Wstępnie chciałam jechac na rozm,kwalifik.dot.specjalisty aby dowiedziec się co i jak, ale jak poczytalam sobie forum i tyle negatywów, to zrezygnowaam, bo szkoda mojej drogi i czasu.Sprzedaz garów mnie nie interesuje, naciąganie biednych emerytów.
Pozdr was wszystkich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Eco-Vital praca

Ja z tej pracy jestem zadowolona to nie praca fizyczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

brawo tylko osoba z mocnym kręgosłupem moralnym powie nie takiej pracy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

gratulacje dla Pani, nie mieć pracy, ale mieć szacenek do ludzi i do tego, by nie naciągać starszych ludzi to cos;) dobrze Pani zrobiła, ta firma powinna zostać sprawdzona przez Rzecznika Praw Konsumenta etc.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

popracowalam w sumie 10 dni wyscig na punkty procenty kto lepszy to zostaje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I PRZEZ TAKA PRACE WIDAC NIE KULTURE LUDZI ODZYWKI ICH
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, miałam takie samo doświadczenie, aplikowałam na trenera a zaoferowano mi zupełnie inne stanowisko: "Kup pan garnek na kredyt" ha ha żenada- powinni banować nr IP komputerów żeby ludziom czasu nie zabierać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo w Eco-Vital każdy nadaje się do sprzedaży, a nie do innych rodzajów działalności firmy typu sprzątaczka, księgowa i jej pomocnicy, specjalista ds. kadr (HR manager) lub płac, trenerzy zespołu sprzedażowego (team leader), specjaliści od spraw szkoleń, koordynatorów całych działów (np. administracji i archiwizacji danych osobowych, informatyki, HR itp.) nie mówiąc już o stanowiskach kierowniczych w filii tej firmy oraz szczególnie w Centrali. Wszystko zapewne załatwia się przez znajomości i wzajemne włażenie sobie w d**ę poparte wymiernymi efektami sprzedaży telefonicznej (maili dzisiaj prawie nikt z grupy docelowej - os. w wieku 60+ - nie czyta) i PH w terenie na prezentacjach. Jeśli jednak w tej firmie jest inaczej, to poproszę bardzo o konkretne przykłady awansu tzw. normalną drogą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdyby jeszcze komuś się chciało tam aplikować : http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140307%2FREGION%2F140309498&fb_action_ids=741661859186318&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=&action_type_map=&action_ref_map=
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...