Eco-Vital praca
Wysyłałam z portalu trójmiasto.pl swoje CV na sprzataczke biurową dn.15.10.2013 (ogłoszenie wprowadzone 2 dni temu od momentu kiedy czytałam oferte pracy).Wysłałam tam swoje CV ( w nocy o godz.1:00).Juz tego samego dnia miałam zaproszenie na rozmowę do Sopot na Niepodległości.Pani poinformowała mnie że rekrutacja na sprzataczke juz została zamknieta, ale ona widzi doświadczenie w sprzedazy w moim CV dlatego proponuje mi Specjaliste ds.handlowych.Zgodziłam się choc byłam zszokowana co to za firma że ze sprzataczki robi mnie specjaliste.Inne firmy jakos nie zauważaja takiego potencjału w mojej osobie że wysyłam na inne stanowisko a proponuja mi inne.Dziwne było ze rekrutacja na sprzataczke zamknieta a inne nie, ale pomyslałam sobie no moze rzeczywiscie zamknieta rekruracja- moze ktos znajomy juz pracuje albo rzeczywiście ktoś obcy sie dostał bo szybko zareagował etc.
Wiem jedno że widziałam duzo stanowisk pracy jakie ta firma oferuje: szkoleniowiec, trener, specjalista ds.handlowych, przedstawiciel handl.etc i żadne z tych ogłoszeń mnie nie zainteresowało, tylko ta sprzataczka (mimo że kwalifikacje mam większe).Myslę sobie: sprzedaz nie bo to stres, limity trzeba robić etc., a sprzataczka pójdzie, poprzata i jej zapłaca.
Wstępnie chciałam jechac na rozm,kwalifik.dot.specjalisty aby dowiedziec się co i jak, ale jak poczytalam sobie forum i tyle negatywów, to zrezygnowaam, bo szkoda mojej drogi i czasu.Sprzedaz garów mnie nie interesuje, naciąganie biednych emerytów.
Pozdr was wszystkich
Wiem jedno że widziałam duzo stanowisk pracy jakie ta firma oferuje: szkoleniowiec, trener, specjalista ds.handlowych, przedstawiciel handl.etc i żadne z tych ogłoszeń mnie nie zainteresowało, tylko ta sprzataczka (mimo że kwalifikacje mam większe).Myslę sobie: sprzedaz nie bo to stres, limity trzeba robić etc., a sprzataczka pójdzie, poprzata i jej zapłaca.
Wstępnie chciałam jechac na rozm,kwalifik.dot.specjalisty aby dowiedziec się co i jak, ale jak poczytalam sobie forum i tyle negatywów, to zrezygnowaam, bo szkoda mojej drogi i czasu.Sprzedaz garów mnie nie interesuje, naciąganie biednych emerytów.
Pozdr was wszystkich