ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Wojtek Naklicki najlepszy instruktor na swiecie! (1) Bardzo dziekuje najlepszemu instruktorowi na swiecie - Wojtkowi Naklickiemu.... a. Elka School - szkoła godna polecenia (1) Kurs zaczęłam w innej szkole, w innym mieście, ale szło jak po grudzie;)... Karolina Oskar - opinia (1) Bardzo polecam Elkaschool pełen profesjonalizm. Teoria minęła szybko i... Oskar
Polecam (1) Serdecznie polecam Pana Piotra Kowerdeja, świetny instruktor, zawsze wszystko... Jędrzej Zdałem i mam już prawo jazdy !!! (1) Szkoła godna polecenia! Miła i konkretna obsługa w biurze. Jako instruktora... zadowolonykursant Elka School- Gdynia (1) Najlepsza szkola! Przede wszystkim mila atmosfera zarowno na zajeciach... :) Elka School - najlepsza szkoła, P. Janusz Sowa - najlepszy instruktor (1) Wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły nauki jazdy z pełnym... Aleksandra Tylko ELKA i pan Adam Jędrzejewski! (2) Szczerze polecam elke, a w szczególności pana Adama!!! Genialny kierowca i... Robert Elka School - POLECAM (1) Szkoła Jazdy godna polecenia. Panie z biura są bardzo miłe i kompetentne.... krolkris Polecam! Zdałam za 1 razem! (1) Polecam Elke wszystkim! Teoria z panem Leszkiem była ciekawa i dobrze zawsze... Sandra Aga (2) Witam. Jezeli czytacie te opinie zastanawiacie się nad wyborem szkoły to ja... Aga z Luzina Elka school Rumia (1) Szkoła godna polecenia. Panie z obsługi są bardzo miłe i pomocne. Na... Magda Polecam!!! (1) Przemiła i profesjonalna obsługa w Elkaschool przyciaga kursantow.Jestem mama... Madzia.G. Za 1szym razem! Mocno i gorąco polecam! (1) Od początku do końca wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam kurs... Wiktor Polecam z czystym sumieniem!! (1) Bardzo polecasz tę szkołę jazdy, wspaniała atmosfera i obsługa a szczególnie... Zadowolony kursant ;) Polecam! (1) Szkoła jak najbardziej godna polecenia a szczególnie instruktor Pani Edyta... Patrycja Polecam ! (1) Przemiła obsługa i wspaniała atmosfera. Część teoretyczna jak i praktyczna... Mateusz POLECAM ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM! (1) Wraz z rozpoczęciem nowej pracy dostałem ultimatum - musze zrobić prawo jazdy... Przemek Szkoła godna polecenia (1) Lekcje teoretyczne jak i praktyczne odbywały się w świetnej atmosferze.... Absolwent POLECAM! (1) Polecam każdemu, dobre materiały, sympatyczna atmosfera i doskonałe... Chania