ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Klaudia Górska - opinia (1) Miałam jazdy głównie z Panem Januszem Piotrowskim, bardzo dobre przygotowanie... Klaudia Górska Łukasz - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim Elkę School, a w szczególności... Łukasz Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam Elka School i instruktora Łukasza Plisińskiego. Mając już... Agnieszka
Aleksandra - opinia (1) Polecam bardzo! Zarówno praktyka, jak i teoria zdane za pierwszym razem! I to... Aleksandra Olaaa - opinia (2) Polecam bardzo! Zarówno praktyka, jak i teoria zdane za pierwszym razem! I to... Olaaa Elżbieta K - opinia (1) Z całego serca polecam Grzegorza Kaczmarek!!! W takim towarzystwie można... Elżbieta K Klaudia - opinia (1) Po kursie w innej szkole dobrałam jazdy doszkalające u Pana Piotra Kowerdeja.... Klaudia Marika - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Elka School. Mogę szczerze powiedzieć (gdyż jest... Marika Wiktoria - opinia (1) Super szkoła! Bardzo polecam Pana Janusza Piotrowskiego - jazdy były... Wiktoria w 100% polecam! (1) Pierwszy raz miałem styczność z siedzeniem w samochodzie po stronie kierowcy... Adam Najlepsza szkoła jazdy Elka School:) (1) Szczerze polecam! Profesjonalizm w każdym calu! Wykłady - ciekawe i... K. Prawo jazdy kat A - polecam (1) Szczerze polecam szkołę zwłaszcza jak chcesz się nauczyć jazdy motocyklem... Sebastian Elka School Gdynia - najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam szkołę jazdy Elka School, a w szczególności instruktora Pana... Natalia Arek - opinia (1) Polecam Elkę School i b.dziękuję świetnemu instruktorowi Panu Kazimierzowi... Arek Absolwent - opinia (1) Chciałem bardzo polecić tą szkołę jazdy gdyż świetnie mnie przygotowała pod... Absolwent Prawo jazdy B (1) Super szkoła Elka School Gdynia,polecam zdałem za pierwszym razem. Kurs... Mikołaj Godne polecenia (1) najlepsza szkółka na pomorzu i najlepszy instruktor pan janusz piotrowski!... Asia Absolwentka - opinia (1) Najlepsza szkoła! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, mimo licznych,... Absolwentka Opinia (1) Polecam Janusza Sowe. Ma dużą ciepliwość. Dobrze zna trasy egzaminacyjne.... Waldemar Najlepszy Instruktor (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Elka School, a w niej instruktora p. Janusza... Zosia