Farbowanie wlosow

chcialabym zeby wyszedl mi taki kolor:

image

to jestz kolekcji gabriela kiedys mialam taki... ale bylam w gdyni i calosc ze sciecie jak mi babka zaspiewala 340 zl yyy to chce sobie sama zrobic:) tylko nie mam pomyslu co to moze byc za kolor...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Farbowanie wlosow

karmel :)

Ja aktualnie mam taki. Color Touch 8.3.

karmel? wydawalo mi sie karmel to raczej w braz czy cos a to taki rudy niby jakis ma byc...

aa i to wella jakos nie przepadam za tymi farbami akurat jakies takie smierdzace sa i ciezko sie je naklada.

:O wella się trudno nakłada?? przecież color touch nakłada się na mokre włosy :)
a karmel to ja to nazywam, wg mnie karmel ma w sobie rudość :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

weszlam na strone welli i kicha. znalazlam taki jeden rudy ale koloryzacja 3d i odsylaja do salonow z takimi samymi cenami :P

zastaanwiam sie po przegladnieciu allegro nad jakimis profesjonalnymi farbami bo musze troche moje wlosy rozjasnic ale to kosmos moze sie ktos zna??

:) risika, Ty mnie rozbawiłaś. Ja Ci cały czas o profesjonalnej farbie mówię, a Ty gdzie sprawdzasz??
Od lat farbuję sama profeskami w domu i chyba już 90% tego co na rynku przetestowałam.
A co chcesz wiedzieć?

hehe ja myslalam ze o takiej sklepowej mowisz :))

bo chyba tez potrzebuje najpierw odsiwiacza ;/ masakra troche mi sie posiwialo :))

najlepiej to bym chciala sobie zmieszac farbe z utleniaczem zeby mi wyszzedl dokaldnie taki sam kolor :D

wella color touch - profeska bez amoniaku, ale nie pokryje Ci dobrze siwych włosów, jeśli masz ich dużo. Tym bardziej, że woda do tego to max 4%.
Wszystko zależy od tego co masz aktualnie na głowie. Musiałabym zobaczyć, żeby coś doradzić.
Zresztą będę u Ciebie niebawem po spodenki i golfik to Ci powiem :)

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...