Barbara - ocena (1) Fiesta zarządza mieszkaniem kilka lat. Firma wywiązuje się z obowiązków tak... Barbara MD - ocena (1) Profesjonalne doradztwo, polecam MD Katarzyna - ocena (1) Korzystam z usług już dłuższy czas. Jestem spokojna, niczym się nie... Katarzyna
Marcin - ocena (1) Jestem najemcą od roku i pierwszy raz wynajmuje przez agencję. Opiekunem... Marcin Violetta - ocena (1) Mieszkanie przekazałam pod wynajem rok temu. To była bardzo dobra decyzja.... Violetta Michał - ocena (1) Jestem zadowolony z usług zarządzania . Bardzo szybko udało mi się... Michał Mateusz S. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Polecam Panią Martynę Gaweł, sprawnie... Mateusz S. Weronika - ocena (1) Polecam! Profesjonalna obsługa, szybkie przygotowanie mieszkania do wynajmu,... Weronika Ania CH. - ocena (1) Z firmą Fiesta Zn współpracuję już od pewnego czasu i jestem bardzo... Ania CH. Konrad - ocena (1) Profesjonalna firma, dobra opieka nad mieszkaniem Konrad Witych - ocena (1) Opinia ku przestrodze. Gdy Pan Bartosz z Gdańska obslugiwał najem było ok -... Witych Kornel - ocena (1) Bardzo zaangażowani, stały kontakt i przede wszystkim skuteczni Kornel Katarzyna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klieta. Bardzo dobry kontakt i osobiste... Katarzyna Przemek - ocena (1) Najlepszy firma na rynku polecam Przemek Martyna - ocena (1) Polecam usługi tej firmy, ja jestem bardzo zadowolona zwłaszcza z p. Patryka... Martyna Tomek - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta Tomek Kuba - ocena (1) Polecam Pana Patryka! Kuba Paulina - ocena (1) Moje mieszkanie jest w dobrych rękach. Jestem w końcu spokojna. Od roku... Paulina Joanna - ocena (1) Usługa zarządzania najmem odciąża mnie jako właścicielkę od wszystkich... Joanna Marcin - ocena (1) Profesjonalne i kompletne przeprowadzenie zadania. Polecam Marcin