GINEKOLOG W GDAŃSKU - NFZ

Witam wszystkie Panie,

Jak w temacie szukam dobrego ginekologa w Gdańsku, który ma podpisane umowę z NFZ. Jestem młodą kobietą, więc nie szukam ginekologa który ma prowadzić moją ciąże. Od ginekologa oczekuję: aby miał czas mnie wysłuchać, aby był delikatny, aby odpowiadał na wszystkie nurtujące pytania. Nie ma dla mnie znaczenia czy będzie to kobieta czy mężczyzna, po prostu ma to być dobry lekarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: GINEKOLOG W GDAŃSKU - NFZ

Dr Karolina Gołka - przyjmuje w przychodni na rogalińskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Falcku są ginekolodzy i mają podpisaną umowę z NFZ.

nie pytałam gdzie są przychodnie i gdzie są ginekolodzy, tylko o dobrego ginekologa...

Nikt więcej nie zna kogoś dobrego?

Jejku przepraszamy:/:/:/ Oczy Ci sie zmęczyły, bo musialaś ciut więcej przeczytać ??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

moja odpowiedz nie była skierowana do Ciebie, ponieważ Ty podałaś nazwisko ginekologa - a o to właśnie mi chodziło. Za Twoją odpowiedź dziękuję. Chodziło mi o odpowiedź poniżej - ponieważ nie jest trudno znaleźć przychodnie, która ma podpisaną umowę z NFZ. Gorzej jest ze znalezieniem dobrego ginekologa. Zaczynając ten temat liczyłam na konkretne nazwiska, a nie na przychodnie.

ok - nie dogadałyśmy się :/ Zwracam honor :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Czupryńska, przyjmuje w przychodni tzw "studenckiej" we Wrzeszczu przy politechnice

polecam ginekologa mężczyznę na ul. Góralskiej Przychodnia Hipokrates

bardzo dobry jest też przy ul.Jesionowej. sama tam chodzę i jest ok. ale nia pamietam nazwiska lekarza

Dobra jest Barbara Frankowska Konopa,do prowadzenia ciąży a także jako jedyne wykryła endometriozę u mojej znajomej. Bierze 100zł za wizytę a 120zł z cytologią

przyjmuje na ul.Kartuskiej

Przepraszam,nie przeczytałam,że szukasz na NFZ.

Na ujeścisku przyjmuje pewna ginekolog a prywatnie na Oruni ale wyleciało mi nazwisko, chyba Januszewska

Tak Januszewska.Plusem jest,ze nie czeka sie tygodniami na wizyte,ul Jeleniogórska -Januszewska.

do januszewskiej teraz nie ma terminu jestem w zaawansowanej ciaży i prowadzi mi ciaże a niechca mnie przyjac niepolecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...