Gimnazjum

Witam..od nie dawna mieszkam w Baninie i mam dylemat ze szkolala czy przepisywac córkę ..bo za duzo niema opini na te temat ,jak juz troche szkola fukcjonuje to moze wiecej informacji na ten temat ktos udzieli i najlepiej od rodzicow ktorych młodzież tam uczęszcza... :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Gimnazjum

juz ciebie zapisałem. piszemy: od niedawna i nie ma.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

A składnia jak po tajfunie albo speedzie. Ja wale,podstawowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

To było coś w rodzaju zdania wielokrotnie złożonego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Monia jak cos sie dowiesz to daj znać, bo tu na forum słabo z życzliwością pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rzeczywiście słabo...szkoda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

słabo z polaka. stawiam nie na tajfun a pałe nawet w gimbazie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale wy przygłupy jesteście, o co autorka posta pytała, o to, aby jej błędy ortograficzne i składniowe posprawdzać, czy o to jaki jest poziom w gimnazjum? Jak malutki trzeba mieć rozumek, aby nawet nie zaczynając dyskusji jechać komuś od razu z błędami :) Lepiej się czujecie? Powiedzmy sobie wprost, możecie być z siebie dumni, na poziomie podstawowym jesteście wykształceni. Pewnie od góry do dołu świadectwa z paskiem były, a kilku zdań nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem :D
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak już się studiowało sztukę współczesną, politologię czy archeologię to coś trzeba poźniej robić, najczęściej poprawiać błędy ortograficzne na forach internetowych..
Ale fakt ze ciężko przeczytać ten pierwszy post.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

mondrego to i milo posluhac. letki matol
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Poziom w gimnazjum jest wystarczający, żeby dziecko od matki lepiej pisało.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inteligentny zrozumie o co pyta MoniaCS .
Możesz śmiało przepisać córkę. Poziom całkiem niezły.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty się lepiej ziom zastanów, co twoje dziecko powinno robić lepiej od ciebie, bo myślę, że sporo by się rzeczy znalazło kalibru grubszego niż ortografia :D Pani od wątku pisać się nauczy, a z ciebie burola nikt nie wypleni zawsze słomą będzie jechało na kilometr :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ależ te "wykształciuchy" mnie denerwują...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mnie też, bo robią błędy ortograficzne, a żeby ich nie robić wystarczy skończyć 3-4 klasy podstawówki i mieć piątki z dyktand.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

zawsze można zrobić jakiś licencjacik z jakiejś "logii" nic nie stoi na przeszkodzie :D zawsze podskoczycie wyżej niż poziom dyktanda i czerwonych pasków :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...