REWELACYJNY SPECJALISTA !!!! (1) Błyskawicznie, rzetelnie i profesjonalnie podszedła do mojej choroby,... Ania bardzo polecam (1) Do dr. Doeringa trafiłam przez moja ginekolog z przychodni .Od pierwszej... weronika Dobry specjalista (1) Polecam.To dobry specjalista.Leczę się u niego od kilkunastu lat i jestem... agnieszkaj
NIE NIE NIE!! UCIEKAJCIE!! (1) ODRADZAM!! LECZYLAM SIE U NIEJ PRZEZ 3 LATA I BARDZO ZALUJE... LEKI... KK Najlepszy (1) Dr Mielcarek prowadził obie moje ciąże. Spokojnie tłumaczył niejasności,... Elżbieta Świtulska pacjentka - opinia (1) Doktor jest świetnym specjalistą, ale ceni się też zawsze bardzo wysoko.... pacjentka Pacjętka - opinia (1) Pani doktor jest rewelacyjna! Polecam wszystkim paniom! Naprawdę fachowa... Pacjętka beznadziejny (1) Byłam u p.Gniadka na pierwszej wizycie w ciąży. Wizyta krótka, w pośpiechu,... w Dziękuje (1) Lipiec zeszłego roku . Operacja : troska ,zainteresowanie , kontak ze mną .... MałGo Lekarz z powołania (1) Super lekarz bardzo dobre podejscie do pacjentek,bezstresowe leczenie,wielki... NIKA błagam odpiszcie (1) moja kuzynka byla u tego ginekologa mowila ze jest dobry i to sa jej oceny... marita to nie tylko lekarz,ale również człowiek (1) Jeżeli macie przykre doznania ze słuźbą zdrowia to polecam wizytę u dr Miło,... pacjentka Polecam (1) Fakt, jest małomówny, ale bardzo dokładny i indywidualnie podchodzi do każdej... Zadowolona Polecam (1) Długo szukałam lekarza któremu mogłabym zaufać Obecnie jestem w pierwszej... Malusia polecam:) (1) bardzo miła i dokładna lekarka...robiłam u niej 2 razy usg i jestem bardzo... marta polecam (1) Może i ja dopisze się na temat pani dr Kujawy. Miałam problemy... pacjentka meg - opinia (1) Już podczas pierwszej wizyty zaskarbił sobie moją sympatię i mam nadzieję, że... meg Polecam !!! (1) Szczerze polecam to dobry specjalista. Jest konkretny, rzeczowy i... gość sylwia - opinia (1) dziewczyny!duzo stresu przed wizyta, ale szybko okazało się,że to cudowny... sylwia rewelacja (1) polecam tego lekarza, jedyny lekarz który naprawde interesuje się zdrowiem... wioleta gdańsk