GoAuto

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

,,Jak zdobyć Prawo Jazdy?"-sztuka w trzech aktach (2) teoria Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, nic na siłę i ogromna dawka... Karol Polecam, Polecam i jeszcze raz polecam (2) Najlepsza Szkoła Jazdy, jaką mogłam wybrać. Na każdym etapie profesjonalizm,... Magdalena D Szkoła godna polecenia (2) Szkołę go! auto polecam w 100 %. Brawa należą się za cierpliwość i... Monika
Szczerze polecam (2) Myślałam, że nigdy nie przeskoczę strachu przed prowadzeniem auta, a tu... Paulina Polecam! (1) Teoria wykładana przez Pana Wojtka ciekawie, z pasją i poczuciem humoru... Dagmara Serdecznie Polecam !!!! (2) Chciałbym serdecznie polecić wszystkim szkołę GO!AUTO. Profesjonalizm,... Gl. Lepiej trafić nie można (2) Mimo, że wszystko już zostało powiedziane w innych komentarzach, powtórzę to... Michał Bardzo polecam! (2) Profesjonalne podejście do kursanta. Prawo jazdy zdane dzięki cennym... Sandra Opinia (1) Serdecznie polecam. Ludzie z pasja i zaangażowaniem a przede wszystkim... Natalia Polecam (2) Polecam każdemu! Wykłady w przyjaznej atmosferze, wiele ciekawostek, dobrze... Patrycja Rewelacja! (2) To cud, że zdałam za pierwszym razem! ale na ten cud składa się: szkoła... Agata To był dobry wybór (2) Bardzo dobre opinie na temat szkoły GoAuto nie są bezzasadne. To idealne... Staszek Wszystkim polecam te szkole (2) Bylam totalnym laikiem, jesli chodzi o jazde samochodem . Pare lat temu... Iwona Polecam! (2) Szczerze polecam tę szkołę jazdy!! Świetne podejście do kursanta i... Agnieszkaa Nie ma rzeczy niemożliwych! (2) Pragnę gorąco polecić szkołę go auto! Jestem osobą, która zażegnała wielki... Karolina Maszk Super szkola jazdy! (2) Bardzo polecam tę szkołę jazdy!!! Teoria prowadzona przez Pana Wojtka jest... Karolina Polecam! (2) Zaczynając przygodę z prawkiem, byłam niemalże pewna, że zanim zdam minie... Anita Świetna szkoła jazdy (2) Doskonałe omówienie teorii na zajęciach pana Wojtka, który zwraca uwagę na... Mateusz Bardzo polecam :) (2) Rewelacja. Jazdy z Panem Wojciechem Kielbasa to coś więcej niż objeżdżanie... Marta Polecam!!! (1) Teoria z p. Wojtkiem bardzo przystępnie przedstawiona, z humorem, ale... Roland Brochocki