GoAuto

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Olga Majewska - opinia (1) Świetna atmosfera, Pan Wojciech świetnie prowadził teorie po prostu nie dało... Olga Majewska Tytus - opinia (1) Faktycznie ta szkoła była mi pisana. Chyba miałem szczęście. Nie byłem... Tytus servus - opinia (1) Świetne miejsce. Teoria u Pana Wojtka to złoto, praktyka u Radka tak samo.... servus
Natasza - opinia (1) Świetna szkoła! Wykłady z teorii przeprowadzone w miłej atmosferze, Pan... Natasza Grzegorz - opinia (1) Teoria przeprowadzona bardzo fajnie. Instruktor od praktyk uczył w porządku,... Grzegorz Vladyslav - opinia (2) Wszystko było dobrze, skończyłem kurs i zdałem egzaminy za pierwszym razem.... Vladyslav Mikołaj - opinia (2) Po długiej, kilkuletniej przerwie i kilku niezdanych egzaminach, zdecydowałem... Mikołaj Agnieszka - opinia (2) Świetna szkoła, profesjonalne podejście i miła atmosfera :) Pan Wojtek... Agnieszka Julia - opinia (2) Serdecznie polecam! Kursy z Panem Wojciechem odbywały się w bardzo... Julia Stanisław - opinia (2) Go!auto było świetnym wyborem! Zarówno teoria z Panem Wojciechem jak i część... Stanisław Jakub Sobczuk - opinia (1) Serdecznie polecam pana Tomasza Kantorowskiego jako instruktora bardzo dobrze... Jakub Sobczuk Aryan B. - opinia (1) Gorąco polecam naukę jazdy w szkole go!auto - teoria z panem Wojtkiem zostaje... Aryan B. Paulina - opinia (1) Cieszę się, że trafiłam do tego OSK na kurs. Pan Wojtek łamie stereotyp, że... Paulina Julia - opinia (1) Bardzo polecam GoAuto! Wykłady prowadzone przez Pana Wojciecha były niezwykle... Julia Edyta - opinia (2) Zaczynając kurs prawa jazdy, po kilku latach czekania na właściwy moment... Edyta Dominik - opinia (2) Zdecydowanie polecam! Bardzo dobra szkoła, bo wspaniali nauczyciele :) Poziom... Dominik Konrad - opinia (2) Świetna forma wykładów, która w bardzo efektywny sposób pozwoliła na... Konrad Natalia - opinia (2) Bardzo gorąco polecam szkółkę goauto! Pełen profeszjonalizm i super podejście... Natalia Gosia - opinia (2) Dzięki tej szkole zdałam egzamin za pierwszym razem Wykłady z Panem Wojtkiem... Gosia Marek - opinia (2) Poziom nauki części teoretycznej oceniam na bardzo dobry, Pan Wojtek swoim... Marek