Michał - ocena (1) Zgłosiłem problem rano, po południu już wszystko działało. Szybka i konkretna... Michał Franek - ocena (1) Zrobił, co trzeba, i nie próbował naciągać. Dobrze wiedzieć, że są jeszcze... Franek Mirosław - ocena (1) Przyjechał tego samego dnia. Wszystko ogarnięte sprawnie i bez zbędnych rozmów. Mirosław
Sandra - ocena (1) Spokojny, rzeczowy, kulturalny. Naprawił kran i sprawdził instalację. Polecam... Sandra Olgierd - ocena (1) Hydroklinika najlepsza firma. Olgierd Zofia - ocena (1) Miły i spokojny pan. Naprawił cieknący kran i nawet uszczelnił coś, o co nie... Zofia Zenon - ocena (1) Najlepszy hydraulik w gd. z jakimi miałem do czynienia Zenon Natalia - ocena (1) Polecam bardzo. Natalia Aleksander - ocena (1) Zrobił wszystko szybko i bez zbędnych pytań. Widać, że zna się na rzeczy.... Aleksander Marta - ocena (1) Byłam w stresie, bo leciała woda z podgrzewacza. Dzięki jego szybkiej reakcji... Marta Adam Mikulski - ocena (1) Telefon rano, naprawa po południu sprawnie, bez zbędnych rozmów. Uczciwy... Adam Mikulski Anita - ocena (1) Poprzedni hydraulik nawet swoich narzędzi nie miał a Pan z firmy Hydroklinika... Anita Antoni - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w trójmieście. Antoni Renata - ocena (1) Przyszedł, zobaczył, naprawił. Bez stresu, bez chaosu. Kulturalny, spokojny,... Renata Adrian - ocena (1) Awaria wyszła nagle, a on był u mnie jeszcze tego samego dnia. Wszystko... Adrian Aleksander - ocena (1) Zależało mi na czasie i czułam się zestresowana, ale jego podejście naprawdę... Aleksander Wojtek Sl**** - ocena (1) Hydraulik przyjechał punktualnie, miał wszystko ze sobą i bez zbędnych rozmów... Wojtek Sl**** Alan - ocena (1) Mimo soboty, szybka pomoc. Dzięki! Alan Ewa - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystko super zrobione. Ewa Bartek - ocena (1) Polecam bardzo firme. Bartek