Magdalena - ocena (1) Zaczęło kapać z sufitu od sąsiada, totalna panika. Hydraulik przyjechał na... Magdalena Marek Zaczuk - ocena (1) Zalało mi kuchnię, byłem pewien, że czeka mnie remont. Na szczęście trafiłem... Marek Zaczuk Wiktoria - ocena (1) Awaria w łazience to chyba najgorszy koszmar każdej kobiety, szczególnie jak... Wiktoria
Mariusz - ocena (1) Przyszedł, zobaczył, naprawił. Bez gadania, bez bajek. Tak powinno być. Mariusz Arkadiusz - ocena (1) To nie był mój pierwszy hydraulik, ale pierwszy, który nie próbował mnie... Arkadiusz Adam R. - ocena (1) Zatkało mi się coś w rurach, śmierdziało i zlewu nie dało się używać.... Adam R. Angelika - ocena (1) Przyszedł punktualnie, zrobił, co trzeba, zapytał, czy coś jeszcze sprawdzić.... Angelika Wojciech - ocena (1) Zerwałem się z pracy, bo pękł wężyk przy pralce masakra, woda po kostki.... Wojciech Grzesiek - ocena (1) Zdecydowanie polecam hydraulik jak kumpel, z którym da się pogadać przy... Grzesiek Miłosz Grzywarczuk - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna. Pomogli w ten sam dzień. Dziękuje! Miłosz Grzywarczuk Marzena - ocena (1) Szybko wykonane. Ok! Marzena Ilona - ocena (1) Nie spotkałam się jeszcze nigdy z tak dobrą firmą. Usterka naprawiona w ten... Ilona Kacper - ocena (1) Miałem poważny problem z zatkaną instalacją kanalizacyjną, który pojawił się... Kacper Aneta Michalczuk - ocena (1) Usługa termowizji została wykonana sprawnie bez zbędnych problemów. Dodatkowo... Aneta Michalczuk Mariusz - ocena (1) Wszystko na najlepszym poziomie.Polecam Mariusz Monika - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa diagnostyki źródła przecieku, uczciwe... Monika Marek - ocena (1) Po zakończeniu usługi miejsce pracy było w nienagannym stanie, bez śladów po... Marek Michal - ocena (1) Każdy ruch przemyślany, żadnej improwizacji. Widać, że hydraulik zna swój... Michal Jakub - ocena (1) Praca została wykonana rzetelnie, a hydraulik zadbał o każdy szczegół.... Jakub Marek - ocena (1) Nie było zbędnego przeciągania pracy hydraulik od razu wiedział, co robić, i... Marek