Maciek - opinia (1) Wszystko na wysokim poziomie i profesionalnie.Polecam ! Maciek Krzysztof Nietupski - opinia (1) auta czyste, sprawne, zadbane, obsługa SUPER. Krzysztof Nietupski Maciej Śleboda - opinia (1) Profesjonalna obsługa, auto czyste, zadbane, z niewielkim przebiegiem.... Maciej Śleboda
Michal - opinia (1) Na weekend 13-17.04 wyporzyczyliśmy samochód Hyundai Tucson Automat z 2022,... Michal Tomasz Kozlowski - opinia (1) Szybka, sprawna i nieskomplikowana procedura wynajmu. Bardzo dobry kontakt z... Tomasz Kozlowski Sylwester - opinia (1) Jesteście świetni. Polecam kazdemu!!!!️ Sylwester Jakub Bazan - opinia (1) Zamówione auto z fotelikiem- wszystko zgodnie z ustaleniami- formalności... Jakub Bazan Paweł Markowicz - opinia (1) Dziękujemy za bardzo dobry serwis i miłą obsługę. Minimum formalności, odbiór... Paweł Markowicz Dawid - opinia (1) Nie ma lepszej wypożyczalni dla mnie i moich przyjaciół w Gdańsku. Brak... Dawid Krzysztof J - opinia (1) Szczerze polecam tą firmę. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, czynne... Krzysztof J PAWEL - opinia (1) .. OD 'A DO "z łącznie ze strona internetowa jest ok. flota ok. ....... PAWEL PAWEL - opinia (1) .. OD 'A DO "z łącznie ze strona internetowa jest ok. flota ok. ....... PAWEL Slawa - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Korzystałam z tej firmy pierwszy raz i jestem... Slawa Ira - opinia (1) Fast and great service. Definitely recommend. Ira Krystian - opinia (1) Polecam, szybka, sprawna obsługa. Napewno będziemy korzystać w przeszłości Krystian Denys - opinia (1) Самый лучший прокат автомобилей в Гданьске. Большой ассортимент авто,самые... Denys Mirosław Pietrzak - opinia (1) Tak jak w ocenie wszystko na szóstkę !!! Mirosław Pietrzak Daniel - opinia (1) Miła obsługa, godziny pracy dopasowują pod potrzeby klienta, auta spełniają... Daniel Paweł D. - opinia (1) Pełna ekastyka w podejściu do klienta. Auto czyste i jak w ofercie. Bez... Paweł D. Iwona - opinia (1) Kozystalam drugi raz i nie ostatni . Autko czyste, obsługa miła. Żadnych... Iwona