Wiesław - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia, szybko miło bez problemów. Samochody sprawne czyste... Wiesław Dorota - ocena (1) Super obsluga. Samochody czyste i sprawne. Wszystkie formalnosci od reki.... Dorota Tomasz - ocena (1) Korzystamy z tej wypożyczalni co roku podczas naszych wakacji i jeszcze ani... Tomasz
Jarmila - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia samochodów. Zawsze dostaje to auto, które zamawiałam.... Jarmila Andrzej Baski - ocena (1) Nigdy nie zawiedli , rzetelnie, punktualnie i bez problemu Andrzej Baski Krzysztof - ocena (1) Szybko ,sprawnie ,bez kaucji i ukrytych opłat. Samochody nowe i czyste.... Krzysztof Roxi - ocena (1) Cudowni, przemili ludzie, samochody zawsze pieknie posprzatane, nigdy zadnych... Roxi Paweł Dziewanowski - ocena (1) Wszystko na czas,przystępne ceny,świetny wybór aut,miła obsluga Paweł Dziewanowski Sebastian - ocena (1) Bardzo fajną bezproblemowo obsługa . Samochodzy zawsze czyste i zadbane. Polecam Sebastian Adam - ocena (1) Wypozyczalnia zasluguje na bardzo dobra ocene bo nie zadnych hakow ktòre... Adam Rafał Karda - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z klientem. Wypożyczam auta regularnie i nigdy nie było... Rafał Karda Iwona - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia z jaka miałam do czynienia, pełen profesjonalizm,... Iwona Agnieszka Tomal - ocena (1) Minimum formalności maximum korzyści. Agnieszka Tomal robson - ocena (1) Skorzystalem z usług halorent i jestem bardzo zadowolony z jakości ich... robson Naciągacze - ocena (1) Niby spoko ale niesmak pozostaje poprzez wszystkie dodatkowe ale obowiązkowe... Naciągacze Emilia Świerczewska - ocena (1) Wypozyczalnia bardzi godna polecenia. Są rzetelni, bardzo dobry kontakt.maja... Emilia Świerczewska Rafał M - ocena (1) Dobra obsługa szybko i na czas Rafał M Tomasz Saltarski - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony Tomasz Saltarski Julia Sztylc - ocena (1) Naprawdę polecam, jeszcze się nie zawiodłam na żadnym z aut, czyste,zadbane... Julia Sztylc Dawid - ocena (1) Gorąco polecam! Korzystałem wielokrotnie różnymi pojazdami , zawsze więcej... Dawid