Tomasz - opinia (1) Firma godna polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa klienta, samochód bardzo... Tomasz Grzegorz - opinia (1) Polecam jak najbardziej bardzo miła obsługa klienta formalności załatwione... Grzegorz W.Potrykus - opinia (1) Mila i fachowa obsluga,auta nowe bardzo dobrze wyposazone i utrzymane.Z... W.Potrykus
Michal - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne i elastyczne podejscie do klienta.... Michal Artur - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony i napewno będę korzystał Artur Patryk - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście Patryk Filip H. - opinia (1) Jestem klientem Halorent już od 7 lat i zawsze spotykam się z profesjonalna... Filip H. Bogdan - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa.Samochód czysty zadbany.Dobra cena za... Bogdan Janusz G - opinia (1) Super wypożyczalnia. Zawsze miła profesjonalna obsługa żadnych problemów.... Janusz G Mateusz - opinia (1) Korzystam z tej wypożyczalni od paru lat regularnie kilka razy w roku na... Mateusz Andrzej Golucki - opinia (1) Szybka i miła obsługa, dziękuję i polecam wszystkim Andrzej Golucki Slawomir - opinia (1) Jak najbardziej polecam.Wszystko na plus cena ,obsługa itd. Slawomir Łukasz Byczkowski - opinia (1) Zostałem obsłużony szybko i sprawnie! Polecam! Łukasz Byczkowski BMW - opinia (1) Najlepsza wypozyczalnia w trójmieście!dziękujemy BMW Rafal - opinia (1) To był mój pierwszy wypożyczony samochód i jestem bardzo zadowolony. Miła... Rafal Krzysztof - opinia (1) Obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Pelen profesjonalizm. Zdecydowanie... Krzysztof Izabela - opinia (1) The number 1!!!!!!!! Polecam serdecznie!!!! Izabela Sławomir - opinia (1) Auta nowe, czyste ,zadbane bardzo miła profesjonalna obsługa jestem bardzo... Sławomir Piotr Bartosz Wiśniewski - opinia (1) Kolejny raz korzystam i ponownie pełne zadowolenie Piotr Bartosz Wiśniewski Grzegorz - opinia (1) Wszystko przebiegło fajnie i przyjemnie. Jestem bardzo zadowolony z usług tej... Grzegorz