Tomasz Harabin - opinia (1) Firmę polecił mi kuzyn ,dla mnie rewelacja pod każdym względem szczerze polecam Tomasz Harabin Geno - opinia (1) Mila obsluga, Latwosc wynajmu, zero kosztow ukrytych. Polecam Geno Cezary Porowski - opinia (1) Mila obsluga, dobre ceny I fajne auta, Polecam :) Cezary Porowski
Rafal - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście. Bardzo miła obsługa.Pelen profesionalizm. Rafal Paweł Stachelski - opinia (1) Wynajmowałem pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony, samochód czysty,... Paweł Stachelski Andrzej - opinia (1) Z usług firmy korzystam ok 2lat bardzo polecam cały proces trwa kilka minut... Andrzej Janusz G. - opinia (1) Formalności sprowadzone do niezbędnego minimum. Serdeczna rozmowa, auto... Janusz G. Mariusz Roszkowski - opinia (1) Konkretna Firma bezproblemowy kontakt czyste samochody bez zbędnych pytań... Mariusz Roszkowski Anna - opinia (1) Bardzo mila i fachowa obsługa klienta. Auto zadbane i myślę że na ,, każdą... Anna Wojciech Luber - opinia (1) Bardzo dobra wypożyczalnia auta nowe w bardzo dobrych cenach polecam Wojciech Luber dragon48 - opinia (1) miałem przyjemność korzystać z Halorent trzeci raz. Ostatnie auto wypożyczone... dragon48 Marcin Bartnicki - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa autko bardzo fajne , zadbane wysoka jakość w... Marcin Bartnicki Tomasz - opinia (1) Świetna obsługa, dobre ceny, przejrzyste warunki wynajmu! Tomasz Beaia - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia na lotnisku. Niskie ceny, wysoka jakość obsługi oraz... Beaia Artur Slawinski - opinia (1) Profesjonalna obsługa Poleciłem znajomym Artur Slawinski Agnieszka - opinia (1) Solidna,uprzejma obsługa klienta. Bezproblemowy i szybki kontakt. Ale... Agnieszka J.Tomasiak - opinia (1) Szybko;Sprawnie;Solidnie;polecam J.Tomasiak Lukasz - opinia (1) Wszystko fajnie. Pozlecam.Pozdrawiam. Lukasz Dawid Ch - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza wypożyczalnia aut w 3miescie, polecamy i pozdrawiamy... Dawid Ch mirek - opinia (1) korzystam od wielu lat i nie zamienie na zadna inna mirek