Mariusz - opinia (1) Super obsługa, profesjonalne podejście Mariusz Mariusz - opinia (1) Świetna wypożyczalnia. Super obsługa , pełen profesionalizm . Wypożyczalni... Mariusz Ice - opinia (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolony Ice
Franciszek Sierszyński - opinia (1) Bardzo dobra wypożyczalnia. Sprawna i elastyczna obsługa, profesjonalne... Franciszek Sierszyński Arek Rudnik - opinia (1) Gorąco polecam, za profesjonalną obsługę i dobre ceny. Arek Rudnik Marcin M - opinia (1) W tym roku wypożyczyłem w halorent dwa samochody, na weekend oraz na 8 dni.... Marcin M Dawid - opinia (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm i mila obsluga. Samochody super.Polecam... Dawid Krystian B - opinia (1) Świetna wypożyczalnia. Super obsługa , pełen profesionalizm . Wypożyczalni... Krystian B Adblue - opinia (1) Drogie ceny brudno w bagażniku juz nie wspomnę o schowku słychać piszczenie... Adblue Pan Jie - opinia (1) The best car rental company in Gdansk,I have rented a car with this company... Pan Jie Mirek - opinia (1) Obsługa wypożyczalni świetna, możliwość odebrania i zwrotu auta w dowolnym... Mirek Pawel - opinia (1) Samochody czyste i zadbane. Duży wybór samochodów w przystępnej cenie.napewno... Pawel Krzysztof - opinia (1) Same piątki tyle w temacie pozdrawiam Krzysztof Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm od zamówienia auta na stronie do jego oddania. Auto... Kamil Iwona - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Najlepsza wypożyczalnia przy lotnisku w Gdańsku.... Iwona Wojtek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z oferty wypożyczalni Halo Rent. Przystępne ceny... Wojtek Kicia - opinia (1) Rewelacja . Konkretna firma nastawiona na dobro klienta. Polecam wszystkim.... Kicia Kasia - opinia (1) Bardzo ale to bardzo przemiła obsługa Korzystałam wielokrotnie i nadal będę... Kasia Wojciech K. - opinia (1) Polecam wszystkim, dobra oferta, cena przystępna, auto zadbane. Wojciech K. Auto (1) Jestem bardzo zadowolony z tej wypozyczalni Auta zadbane śliczne i do tego... Jarek