Mariusz - opinia (1) Kolejny raz wypożyczalnia spełniła moje oczekiwania względem profesjonalizmu... Mariusz Agnieszka - opinia (1) Jestem mega zadowolona z wypożyczalni Halorent wszystko zgodnie z... Agnieszka Tomek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Obsługa na najwyższym poziomie, sprawnie i... Tomek
Lena - opinia (1) Z calego serca polecam te wynozyszalnie! Profesionalne podejscie i obsluga... Lena Pawel wszedybyl - opinia (1) Szybka obsluga i dobre nowe auto. Bardzo polecam! Pawel wszedybyl Janusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony . Pełny profesjonalizm Janusz Grazyna M - opinia (1) To najlepsza wypożyczalnia spośród kilkunastu z których korzystałam w wielu... Grazyna M Anna Pogorzelski - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wypozyczalni Halorent i polecamy. Grzeczna... Anna Pogorzelski Natalia - opinia (1) Przemiły Pan, auto rewelacja. Na pewno skorzystam jeszcze raz! Pozdrawiam ;) Natalia Tomek - opinia (1) Zadowolony jestem w 100%t dlatego że miałem wykupione ubezpieczenie nie... Tomek Dorota - opinia (1) Polecam! Jestem zadowolona z usług tej firmy Dorota Andrzej - opinia (1) Przed wypożyczeniem samochodu przeczytałem opinie klientów na temat tej... Andrzej Daniel Jaschke - opinia (1) Mieliśmy okazje po raz pierwszy korzystać z wypożyczalni samochodów halorent.... Daniel Jaschke J. Lasiewicz - opinia (1) Po kilku latach nieobecności w kraju, miło było trafić na świetną firmę z... J. Lasiewicz Patryk K. - opinia (1) Błyskawiczne odebranie oraz zdanie auta; samochód wytrzymał ponad 2500km bez... Patryk K. zobzbojak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wypożyczonego auta jak i samej wypożyczalni,... zobzbojak Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam. Samochód sprawny i szynki, miła oraz profesjonalna obsługa.... Agnieszka Piotrek - opinia (1) Super Wypożyczalnia każdemu polecam Piotrek Artur - opinia (1) Szybka , mila I profesjonalna obsluga. Jezdzilismy razem z zona Toyota Aygo.... Artur Patryk - opinia (1) Najlepsza wypozyczalnia na gdanskim lotnisku. Wszystko jak nalezy: flota,... Patryk