D.D - ocena (1) Korzystałem kilkukrotnie i nie raz jeszcze tam wrócę. Wszystko jak... D.D Mariusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wypożyczalni, bardzo miła obsługa, profesjonalnie,... Mariusz Roman - ocena (1) Miła rzetelna obsługa. Możliwość dialogu i współpracy. Roman
Radosław - ocena (1) Korzystałem kilkukrotnie i będę korzystał dalej. Super obsługa rezerwacji... Radosław Emil - ocena (1) Profesjonalne podejście, bardzo dobra obsługa. Emil Karolina Zielinska - ocena (1) Formalności trwają ok 5 min, każde auto, które wypożyczyłam było czyste,... Karolina Zielinska Jacek Organisciak - ocena (1) Bardzo mila obsluga, samochody w bardzo dobrym stanie. Polecam i na pewno... Jacek Organisciak Ewa - opinia (1) Samochody zadbane i czyste, super obsluga. Odbiór i zwrot samochodu... Ewa Andrzej - opinia (1) Bardzo jestem zadowolony z wypozyczalni bardzo mila szybka obsluga pelen... Andrzej Magdalena - opinia (1) Korzystałam już kilkukrotnie i zawsze wszystko na najwyższym poziomie.... Magdalena Jarek - opinia (1) Auto zawsze na czas postawione żadnych problemu czyste i zadbane auta warto... Jarek Wojciech - opinia (1) Że wszystkich wypożyczalni z których korzystałem, Halorent jest na pierwszym... Wojciech Ela LO - opinia (1) Polecamy i z pewnością przy kolejnej wizycie w Trójmieście skorzystamy z... Ela LO Sylwia - opinia (1) Zadowolona jestem z wypożyczalni najlepsi jakich znam Sylwia Jarosław C. - opinia (1) Polecam z całego serca! Zostaliśmy na lodzie w ostatniej chwili przylatując... Jarosław C. Maciek - opinia (1) Wszystko na wysokim poziomie i profesionalnie.Polecam ! Maciek Krzysztof Nietupski - opinia (1) auta czyste, sprawne, zadbane, obsługa SUPER. Krzysztof Nietupski Maciej Śleboda - opinia (1) Profesjonalna obsługa, auto czyste, zadbane, z niewielkim przebiegiem.... Maciej Śleboda Michal - opinia (1) Na weekend 13-17.04 wyporzyczyliśmy samochód Hyundai Tucson Automat z 2022,... Michal Tomasz Kozlowski - opinia (1) Szybka, sprawna i nieskomplikowana procedura wynajmu. Bardzo dobry kontakt z... Tomasz Kozlowski