Hej Dziewczyny!

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Hej Dziewczyny!
Zapraszam chętne koleżanki w wieku 25-35 lat do udziału w akcji pt. „Trójmiejski Zwiadowca”, mającej na celu obudzenie się z zimowego letargu. Korzystając z polepszającej się z dnia na dzień pogody proponuję spędzanie czasu w aktywny sposób na świeżym powietrzu. Formą rekreacji będą piesze wyprawy w ciekawe zakątki Trójmiasta, marszobiegi w jakimś zacisznym parku, wspólne przejażdżki rowerowe, czy rolki. Mogłybyśmy się spotykać w Gdańsku, Sopocie, lub Gdyni 1-2 razy w tygodniu wczesnym wieczorem. Po satysfakcjonującym wysiłku można by było się jeszcze wybrać na herbatę, czy koktajl owocowy, aby trochę ochłonąć z wrażeń, wymienić się spostrzeżeniami i zaplanować kolejne wypady.

Jestem 29-letnią entuzjastką podobnej formy aktywnego wypoczynku, wesołą i pozytywnie nastawioną do świata.

Zainteresowane dziewczyny zapraszam do kontaktu mailowego w celu ustalenia szczegółów pierwszego wiosennego spotkania. Napiszcie kilka słów o sobie, abyśmy szybciej znalazły wspólne tematy do rozmów.

PS. Wasza aktualna kondycja fizyczna nie ma znaczenia - wspólnie możemy wypracować sobie taką, jaką chciałybyśmy osiągnąć w tym sezonie. Ja sama dopiero zaczynam się ruszać z domu po zimowym zasiedzeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

me :)

Zapraszamy

Zapraszam, wkrótce ruszamy w teren :)

Oferta jest nadal aktualna, zapraszam :)

me

podaj gg :)

Re: Hej Dziewczyny!

hej:)

ja tak spedzam czas codziennie wiec chętnie dołącze, ale podajcie maila bo nie wiem jak się do was dostać:)

mail kontaktowy

rose.m@wp.pl

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Akcesoria do jogi (8 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...