Klietka z Bydgoszczy (1) Musze sie podzilić czymś niesamowitym,strasznie wrecz panicznie bałam sie... Klientka z Bydgoszczy jan p - opinia (1) już po jednym spotkaniu zdobyłem ogromną wiedzę na temat mojego zdrowia.... jan p marti (1) Byłem u Pana Rafała Sakowskiego na swojej pierwszej wizycie. Wszystko było... marti
merytorycznie (1) spotkanie bardzo merytoryczne, zdobyłem mnóstwo cennej wiedzy i drogowskazów.... Darek Ł.S Sebastian Kleryk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze spotkania z Panem Rałem. Pozdrawiam serdecznie -... Sebastian Kleryk Karola - opinia (1) bardzo polecam usługi Pana Rafała Sakowskiego. indywidualne podejście do... Karola Profesjonalna terapia i skuteczna pomoc na mocny celujący z plusem! (1) Do terapii i metod Pana Rafała podchodziłam najpierw bardzo sceptycznie i... Marta Mamed ... (1) wizyty umaiane szybko, cena/jakość bdb wizyta bardzo profesjonalna i... Worek M. celujący (1) Moja ocena po pierwszej wizycie - celujący. Zdrowe, empatyczne i uczciwe... Karolina Parna zmień swoje życie (1) Pana Rafała powinien odwiedzić każdy, kto chciałby zmienić swoje życie na... Kamila dziękuję (1) Panie rafale!! Pomógł mi Pan. Dzięki Panu jestem nowym człowiekiem, inaczej... Miarka Adam Terapia (1) Muszę przyznać, że borykałam się ze swoimi problemami już od dawna w sumie od... Justyna Iwona Pałecka (1) Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie panie Rafale zawdzieczam Panu... Iwona P Wybitny specjalista. Profesjonalna pomoc. Szczerze polecam. (1) Pan Sakowski to fantastyczny człowiek! w szczególny sposób pomaga ludziom... Monique polecam (1) Cieszę się że wybór padł na Pana Rafała. Po terapii czuję się silna i gotowa... Iza Pan Rafał na kłopoty jak Bednarski (1) Dziękuję za kolejną pomoc w terapii. Jestem kolejny raz że tak powiem... Robcio Polecam (1) Bardzo konkretny i kompetentny terapeuta a zarazem pozytywna osobowość. Polecam Hanna Terapia opinia (1) Hipnoterapia to jednak fajna sprawa. Jestem z terapii bardzo zadowolony.... Artur Trzecia wizyta (1) Jestem po trzeciej wizycie. Mam jeszcze troche pracy do wykonania, ale... Maria Teresa (1) Bardzo komfortowa atmosfera. Na razie mam za soba tylko jedna wizyte, ale... Teresa