Hmmm...

no cóż, gratuluję pomysłodawcy projektu promocji. Otóż w moim przypadku, przy zakupie karnetu 50 + 50 oraz przy korzystaniu z solarium przez 10 min jednorazowo za każdym razem, wychodzi mi, ze mam 150 minut opalania za 150 zł wydanych ( za 1 minutę 1 zł ). dlaczego?? otóż dlatego, ze jeżeli korzystam z minut gratisowych i za każdym razem płace za 5 minut - 7,5zł, ,a opalam się 10 minut ( 5 mam gratis), to przy 10 takich wizytach w solarium muszę łącznie dopłacić 75 zł (do już kupionego karnetu). Owszem mogę leżeć w solarium nawet 50 minut jednorazowo i wtedy koszt jednej minuty to 0,15zł. Genialnie!!!! Podsumowując, nie jestem zadowolona z karnetu i z siebie jednocześnie, ponieważ uległam namowom bystrej pani obsługującej... jeżeli mogę coś doradzić, piękne byłoby zniesienie przymusu płacenia za te 5 min opalania, w zamian za faktyczne dodanie 50 minut gratisowych do karnetu za 75 zł...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hmmm...

Przy zakupie karnetu zostala Pani poinformowana,ze aby wykorzystac 5,10 czy 15 minut GRATISOWYCH ,za ktore w rzeczywistosci nie placi Pani ani grosza,minut trzeba dokupic 5 pierwszych minut.Czyli piec minut jest platnych a piec dostaje Pani od nas w przezencie.Owszem musi Pani zaplacic za pierwsze 5 min opalania i wtedy w zaleznosci od dlugosci opalania dostaje Pani (w karnecie 50 +50)50 minut gratis ,ale zapomniala Pani dodac ze przy wykorzystaniu 50 min pozostalych nie doplaca Pani nic.Faktycznie nie placi Pani za 50 minut opalania a doplaca Pani za minuty ,ktore i tak Pani wykorzystuje opalajac sie,takze z naszej strony 50 minut otrzymuje Pani calkowicie za darmo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0