Hodowla z Wyczechowa

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka yorka. Co się okazala pies jest mieszańcem z yorkiem waży 6 kg. Cena za pieska 2300 zl przestrzegam. Warto dołożyć kilka stówek i kupic z porządnej hodowli.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Re: Hodowla z Wyczechowa

Proszę o pełna nazwę hodowli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wyczechowo 20 c
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Hodowla Suzi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

To jest adres tej chłopki co rzekomo ma 3 pieski w domu ?
Miałem okazje zobaczyć te psy w typie rasy które są za domem jest ich bardzo dużo
Z tego co zauważyłem są kulejące zaniedbane i nie są odpowiednio socjalizowane.
W końcu ktoś to poruszył i najlepiej zgłosić to do Otoz Animals
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Witam serdecznie jak ktoś coś do mnie ma to zapraszam adres mój macie.
Piesków mogę mieć ile chce nikomu nie muszę się tłumaczyć z ilości.
Weterynarz z okolicy wie ile ich jest każdy piesek jest Zaszczepiony przez weterynarza, odrobaczony i jak trzeba leczony czy piesek ma parę tygodni czy 13lat
Ps ten kulawy jest po zabiegu rzepki wszystko udokumentowane przez weterynarza.
Od kontroli i oceniania so odpowiednie służby i Weterynarz
OTOZ Animals zapraszam.
Pierwszy i ostatni raz odpisuje na takie bzdury !Anonimy!(fałszywych ludzi)
serdecznie pozdrawiam d.m
chlopka z wyczechowa
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Żałuję, że szybciej nie znalazłam tych opinii. W kwietniu kupiłam tam pieska. Rodzice zdrowi, przebadani genetycznie. Piesek bez wad. Kłamstwo. ! Piesek ma wadę wrodzoną rozwojowa. Czeka nas kosztowan operacja przedniej prawej łapki. Rehabilitacja po operacji. Masa badań przed zabiegiem. I fizjoterapia bo ma dysplazje bioder również za którą sa odpowiedzialne geny. Już wydałam na tą chwilę 2900, a jeszcze operacją przed Nami !!! Przepraszam że akurat pisze tutaj w odpowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tragedia, kupiłam psa od tej pani jakieś kilka miesięcy temu, piesek zachorował, dzwoniąc pani powiedziała ze to nie jej problem i u niej był zdrowy, nie wiem jak można tak traktować zwierzęta, wydałam dużo pieniędzy aby maluch mógł dalej żyć
Nie polecam tej hodowli
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

Czytam komentarze i twierdzam że powinien się ktoś w końcu tym zająć, nie można bezkarnie znęcać się nad zwierzętami.
To są właśnie pseudohodowle, patrzą na pieniądz a nie na dobroć psiaka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

Zakupiłam pieska w hodowli Wyczechowo 20 c u pani Danuty M.
1. Szczeniak miał być bez wad tak jak to widniało w ogłoszeniu oszustwo
2. Miał być zdrowy do tej pory zmagamy się z kaszlem kenelowym i biegunką z krwią
3. Miał być z domowej hodowli dosłownie kilku suczek trzymanych w domu tak jak to pani powiedziała. oszustwo DO POTĘGI
4. Nie polecam !! Jest to zwykła pseudohodowla z wygórowanymi cenami nie adekwatnymi do szczeniaka.
Musimy w końcu wspólnie zadziałać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Witam art.560 mowi o prawach konsumenckich. Ktoś powinien założyć sprawę a Pani za wade u pieska zwracałaby wszystkie koszty leczenia i połowę kosztów kupna. Powinna ponieść odpowiedzialność bo dalej będzie sprzedawać takie pieski i oszukiwać ludzi. Nasz na szczęście nie choruje jak narazie a ma 8 miesiecy ale jak na yorka miniaturke to nie stal przy nim waży 6 kg gdzie mial ważyć do max 2.5 kg a zależało nam na wadze. Pisalam ostatnio z ta Pania i mi pisala ze mogłam sobie za 5000 tys kupic psa a jak robilam rezerwacje jego to zaznaczałam wagę i mial być miniatura. Jest o wiele mniejszy od mojego pudla wiec kolo miniaturki nie stal. Moj blad ze nie przeczytałam komentarzy na temat tej pseudohodowli Ale mam nadzieje ze wkoncu poniesie ta odpowiedzialność i przestanie oszukiwać ludzi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ja bym jak najszybciej szła z tym na Policję to jest przestępstwo jak można tak ludzi oszukiwać niech w końcu się wezmą za ta osobę bo nie chcemy powtórki ze Starej Huty.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Bo to pseudohodowla, nie należąca do FCI
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...