kartony potrzebne (10) Witam. Potrzebuje dwa identyczne kartony o wysokosci minimum 60cm i bokach... miejski zul Randki internetowe (1) Elo All :) randki Czy mogę od tego się odwołać ? (9) Wczoraj zostałem potrącony przez samochód w okolicach PGE.Areny, otóż owszem... Jerzy
Podróż do Torunia (2) Proszę o radę. Pociągiem czy PKS-em szybciej dojadę z Gdańska do Torunia.... Ola Drogerie Aster (1) dlaczego ciągle szukają tam pracownika? czy ktoś wie? co miesiąc nowe... ???? Dojazd (6) Witam, mam pytanie na temat Gdynii Czy można dojechać jakimś autobusem z... umbro122 KICZ- POD SĄD (2) Z tym się liczę, że to co napiszę- -może być kiczem. (Fakt, że tak, jak... Grzegorz Rymopis prawo farmaceutyczne - ustawa 2012 (2) W związku z tym, że od 1 stycznia 2012 roku obowiązywać będą m. in.... mypharm Pracodawcy jakich polecacie ? (13) Witam! pracuję już 3 lata w hurtowni odzieżowej EXTRASS jako specjalista... hadzi85 Łączymy sie w "bulu" i "nadzieji" - czyli "odpowiedni" czlowiek na "odpowiednim" miejscu po polsku (32) Jak myslicie skoro Polacy wlasnie tak wybieraja to chyba sami sa winni tego... :o((( specjalista o komputerów - laptpy (1) Witam, Jest jakis specjalista od komputerów - konfiguracja laptopa z... jj Ja nie chcę stadionu (2) Taaak- i kłopoty biorą się stąd. Ja nie chcę stadionu. Lepiej niech prąd,... Grzegorz Rymopis Romeo i Julia XXI Wieku (4) Policja bije idąc miejską drogą. Wleje każdemu- i swoim i wrogom. Na ulicy... Grzegorz Rymopis DEPRESJA? (7) mam depresje. inaczej tego nie umiem nazwać. od ponad... roku? jakoś tak.... ja22 Bezpłatne konsultacje psychologiczne (1) http://jacekwezgraj.pl/bezplatne-konsultacje-psychologiczne/ sophers Badania lekarskie na sternika motorowodnego. Gdzie? (2) Tak jak w temacie. Gdzie w Trojmiescie moge zdobyc orzeczenie lekarskie o... MarcinG Jak zostać żołnierzem (10) Wiem ze to nie to forum ale juz nie wiem gdzie i co znalesc:( Jestem po... Gosia Schadenfreunde! (22) Aż kipi w ludziach. Halewicz Drukarnia chroma.pl (2) Czy ktoś z Was korzystał z usług tej drukarni? Jakie opinie? Tadla no to dla odmiany: dzień dobry (11) http://www.youtube.com/watch?v=dKXlgISd3iA ćma barowa