SEKSAFERA WYMAGA SAPERA (2) Nagle na głowę- spada tyle władzy naraz. (Demokracja to odbezpieczony... Grzegorz Rymopis pozyczki (1) czy ktos z was dostał kiedys pozyczke na dowod mieszkanka Bar mleczny Neptun w Gdańsku - zmiany w obsadzie? (5) dawno tam nie byłem, wczoraj wpadłem na naleśniki i chłodnik i... zmieniła... KZ
Ptaszki i ptaszyska (4) ‎W takiej "Stawce większej niż życie" jak jest scena nad jeziorem to w... Szeleszcząca Janina szanty gdzie koncerty szantowe w Gdansku? (1) gdzie w w Gdansku można posłuchać (i pospiewać) szant? Kiedys grano w Wielkim... piraci kupony groupon czy naprawdę wiecie o co chodzi? (9) Drodzy oszczędni klienci czy wiecie na jakich zasadach działa sprzedaż... porzuć złudzenia REMONT W RAJU (1) Remont w Dzielnicy moje życie na wózku bardzo uprościł. Wystraszył większość... Grzegorz Rymopis PUB z muzyką z lat 20 i 30 (2) Witam, Z okna obok ulicy długiej słuszałem że grają bardzo starą muzykę w... XYZ Uwaga na "staczy" z truskawkami (12) Myślę,ok pewnie truskawki swoje,więc tańsze. A tam zaskoczenie,cena 18zł za... Rozczarowana Jak dostać się tramwajem na Grunwaldzką? (4) Witam! Mieszkam poza Trójmiastem, jedynie w Gdańsku jestem od czasu do... Matthew Spytam skromnie, kto uśmiechnie się do mnie ? (1) Głową w mur walić trzeba, zawsze ilekroć jest potrzeba. Gdy mur się... Grzegorz Rymopis wieczorne granie (13) mial byc wstep, pare zdan, zagajenie ale pozostanmy przy samym... Skowroniasta TATUARZ (11) jaki salon polecacie? Znam tylko pandemonium (kolczyk w jezyku). chodzi mi o... czarna Podczas każdego grilla ;) (1) http://jajco.pl/view/339/Zawsze-podczas-grilla Któż tego nie doświadczył... Kazik LEPSZA KOMISJA (1) Jak w łazience ustaliła tajna komisja śledcza- każda elektryczna maszynka,... Grzegorz Rymopis wielki problem (18) kidy mogą wyrzucic czlowieka na bruk? zalamana Łabędziątka na stawie w Oliwie przy końcu ulicy Mściwoja (5) było pieć są dwa. Zachodzę w głowę gdzie reszta maluchów... Uploaded... Przemek No gdzie jest ta straż miejska??? No gdzie??? :)))) (2) Pitbull za nią gania:) http://www.youtube.com Halewicz Mandat od renomy (5) Przed chwilą dostałem mandat od renomy, kończe 18stke za 2 miesiące i obecnie... Morn Czy sie podoba ??? (2) Niby to śląska muzyka ale przecież to normalne popowe piosenki i szkoda ,ze... ślązak