Adrian - ocena (1) Nie było żadnego przeciągania czasu ani zbędnych kombinacji. Fachowiec... Adrian Barbara Wilecka - ocena (1) Widać, że hydraulik naprawdę zna się na swoim fachu. Pracował starannie, nie... Barbara Wilecka Jakub - ocena (1) Po wszystkim hydraulik sprawdził, czy wszystko działa prawidłowo. Mam... Jakub
Renata - ocena (1) Bardzo uprzejmy fachowiec, który wytłumaczył mi, na czym polegał problem i... Renata Agnieszka - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, pełna transparentność kosztów i... Agnieszka Paulina - ocena (1) Naprawa przebiegła bardzo sprawnie hydraulik miał ze sobą wszystkie... Paulina Grazyna - ocena (1) Hydraulik nie tylko fachowo wykonał swoją pracę, ale również szczegółowo... Grazyna Dawid - ocena (1) Nie chodziło tylko o usunięcie usterki, ale o to, żeby instalacja działała... Dawid Julia - ocena (1) Nie tylko usunięto usterkę, ale też dokładnie sprawdzono całą instalację.... Julia Sebastian - ocena (1) Naprawa nie ograniczyła się tylko do podstawowych działań hydraulik zwrócił... Sebastian Barbara - ocena (1) Hydraulik podszedł do zadania bardzo odpowiedzialnie. Nie tylko zajął się... Barbara Mateusz - ocena (1) Nie było żadnych niedociągnięć wszystko zostało zrobione na najwyższym... Mateusz Joanna - ocena (1) Hydraulik nie tylko wykonał zadanie, ale zadbał o estetyczne wykończenie i... Joanna Piotrek - ocena (1) Wszystko super. Piotrek Krystian Winiarski - ocena (1) Hydraulik wykazał się pełną znajomością tematu, stosując trwałe i dobrze... Krystian Winiarski Piotr - ocena (1) Naprawa przebiegła szybko, ale jednocześnie z wielką dbałością o szczegóły.... Piotr Sergiusz - ocena (1) Naprawa była przeprowadzona dokładnie tak, jak oczekiwałem, bez pomijania... Sergiusz Aniela - ocena (1) Fachowiec wykonał pracę na najwyższym poziomie. Od razu zauważyłam, że wie,... Aniela Jolanta - ocena (1) Naprawa kranu i uszczelnienie odpływu wykonane szybko i profesjonalnie, bez... Jolanta Anna Sz. - ocena (1) Najlepsza firma w 3city. Pozdrawiam Anna Anna Sz.