czy w trójmieście jest sklep taneczny? (21) szukam takiego sklepu z akcesoriami tanecznymi-suknie , buty, tkaniny itp.... aniołek Zespół na Długiej (1) Witam, mam pytanie czy ktoś z czytających kojarzy może zespół który czasami... bania Szukam osoby która posiada piec do AC (1) Szukam osoby z trójmiasta posiadającej piec do AC, u której mógłbym odpłatnie... mrrob
Karta miejska - pytanie (4) Witam, mam załadowaną kartę miejska na teren Gdańska do 9.03.13 lecz teraz... Dawid Bierzmowanie dla dorosłej osoby (6) Witam, mam 24 lata i planuję ślub na Wrzesień. Chrzest otrzymałem 3 miesiące... user_137693338594 Dziewczyna powieszona w KFC Sopot? 19.03.2014 (7) Czy ktoś o tym słyszał? Podobno wczoraj wieczorem w Sopockim KFC na ul. Monte... ?? Poszukuję księgowej lub biura rachunkowego (37) Jak w temacie, z okolic Pruszcza Gdańskiego. Jeśli macie jakieś sprawdzone... gosik14 Tłumacz przysięgły, tanio - gdzie w Gdańsku? (2) mozecie polecic sprawdzonego ,taniego tłumacza PRZYSIEGLEGO w Gdansku asia ankieta- Selektywna zbiórka odpadów na gdańskich osiedlach domów wielorodzinnych. (1) Dzień dobry! Jestem studentką studiów podyplomowych Politechniki Gdańskiej.... pine-ska1@gazeta.pl Reklamacja CCC (6) Czy macie dobry sposób aby wygrać z CCC? W listopadzie zakupiłam buty dla 7... ---Marta--- pomoc dla hospicjum (17) Dziewczyny jakby ktoś z Gdańska jechał z pomocą do hospicjum w Gdyni,to ja... pati84 Teledysk - szukamy chętnych par do udziału w zdjęciach (4) 22.03 w Sopocie odbędą się zdjęcia do teledysku do nowej piosenki Borysa... aarhuis Pomoc doraźna gdynia - gdzie? (1) Gdzie znajdę pomoc doraźną w Gdyni Śródmieście, i od której tam przyjmują?... Mrmc Znacie jakieś strony, gdzie można znaleźć bezpłatne szkolenia? (2) Znacie jakieś strony, gdzie można znaleźć bezpłatne szkolenia, praktyki itp. ? magdalena jaki bank jest za zero zl? (22) chodzi mi o konto osobiste zero za prowadzenie zero za kart i bez limitow... ja Kotki (9) Mieszkam w Gdańsku na Siedlcach koło tzn."górek" na których jakieś... pola Zdjęcia za Twój czas (1) Witam, Uczę się robić zdjęcia, no coś tam już umiem :-) i chętnie porobię Ci... Damian Ankieta dotycząca wiedzy Pań na temat płodności. (2) http://moje-ankiety.pl/respond-60554.html ula1991 Z myślą o kierowcach i dla kierowców (1) Witajcie, Z myślą o kierowcach tworzymy grupę ratownictwa drogowego w... Rat24pl jak długo się czeka na kartę miejską w Gdyni? (2) Jak w temacie :) Posiałam gdzieś swoją kartę, a teraz wracam do pracy i... szuwarkowa80