klub kobiet (1) Witam, Zastanawiam się nad organizowaniem 'różnej maści; warsztatów dla... Dominika glosuj na Gdansk! (1) Od 5 lat trwa swiatowy ranking miast. Glosujcie na Gdansk! Mozna klikac co... kumak podróż z tczewa do gdańska (1) Poszukuje dwóch braci jadących komunikacją zastępczą z Tczewa do Gdańska:) anache
Jagodzianki z olsztynka w Gdańsku (6) Witam Pewnie wielu z was było w olsztynku na mazurach i smakowało pyszne... Koralik1987 telefon z androidem (5) Mam nowy telefon juz bez simloka, przekladam karte sim nastepnie importuje... xt720 Nominacja do Blog of Gdańsk 2012, zagłosujecie? (2) Witam, bardzo proszę o głosy! Wystarczy kliknąć w ten link:... Paulina Samochód dla 18 latka (27) Hej:) jaki samochód będzie bezpieczny dla syna który niedawno uzyskał prawo... julia996 Szukam ludzi z dobrym sercem... (3) którzy klikną "LUBIĘ to" pod zdjęciem marzenia ziemniaka, które stworzyłam.... LAYS poszukiwany pracownik z salonu orange (2) potrzebuje bilingi z orange numerow przychodzacych zapłace 200zł prosze o... sympatyczna Bilet na okaziciela? (5) Witam Gdzie w Gdańsku mogę wyrobić taki bilet, czy wydają go od ręki, ile... ja spadek (4) witam, dostalem w testamencie spadek od babci (kamienica w Gdyni) i co mam... zielonkawy Doradca finansowy (2) Możecie kogoś polecić? Czy jest możliwość skorzystania z takich usług... ja Brak Polsatu naziemnego - Gdańsk (3) Witam, Na terenie Gdańska odbieram telewizję naziemną, stary-analogowy... telemaniak Morski połów dorsza (4) czy ktoś się orientuje ile kosztuje taka impreza i gdzie organizują? leon polećcie telefon z dobrą kamerką :) (4) Moja komórka chce już na emeryturę, dlatego chciałabym kupić nową ale taką... wesołka Jaki internet na Guderskiego 60-64???????? (2) Witam Miałam pakiet w Tivisie, niestety przejmuje to Vectra, która ma słabe... Ania jak dojechać z Gdanska Głównego do sądu na ul. Piekarniczą (2) Witam! Jak komunikacją miejską dojechać z Gdańska Głównego do sądu na ul.... ludek Hala Olivia - kabareton (4) Witam! Chcę kupić rodzicom bilety na Kabareton organizowany w Hali Olivii w... Agnies zestaw startowy na kartę w Play, Orange, Plus, T-mobile, który najlepszy (10) Witam Chciałam kupić sobie zestaw startowy, ale nie wiem jaką sieć wybrać by... Zuzka cesja w play- czy to możliwe (4) czy mogę przenieść abonament w play na obcą osobę, jeśli tak jak to zrobić?... Sosenka