Inpro SA

Deweloperzy

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 8

SZCZERZE POLECAM (3) Deweloper godny polecenia. Przed zakupem domu na osiedlu Nowiec widziałem... Piotr kupiłem (3) Nigdy jeszcze nie wypowiadałem się na forum .Trafiłem do inpro z polecenia... juz prawie mieszkaniec Rozczarowanie (1) Osiedle GOLF PARK, kupiłem dom w 2011 roku, jako w zasadzie laik w kwestii... Piotr
INPRO - NIE, GOLF PARK - 3xNIE (4) Stanowczo odradzam zakupu domu na osiedlu Golf Park Ktos pomylil sie z nazwą:... oszukany klienta INPRO (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga ze strony Pan pracujacych w dziale... Greg tragedia (2) reklamacja to tragedia maciek INPRO - szczególne podziękowania dla Pani Magdaleny Reysowskiej (2) Dziękuję i polecam. INPRO potraktowało nas po partnersku zarówno przy... Artur Najgorszy deweloper (1) Nie polecam kupna mieszkania w inwestycjach budowanych przez ta śmieszna... Krzysiek Najlepsza obsługa w Trójmieście! (3) Specjalne podziękowania dla dyrektora Pana Rafała Zdebskiego, który... Klaudia bm - opinia (2) Zazwyczaj wypowiadają się niezadowoleni. Ja nie mam uwag. Polecam... bm Tak być powinno (2) Chciałabym podziękować temu deweloperowi za indywidualne podejście do... Marta Pani Anna Paczull - doradca kredytowy (1) Profesjonalne podejście , pełne zaangażowanie , szybkość działania - to cechy... Monika Profesjonalna obsługa. (1) Pracownicy firmy profesjonalnie pomogli wybrać dogodną ofertę, oraz zajęli... paulinape Polecamy (1) Z przyjemnością wystawiamy pozytywną opinie deweloperowi Inpro u którego... Magda i Adam Jeszcze jedna prosta do mety... (2) Brakuje nam jeszcze kilku miesięcy do obioru wymarzonego mieszkania, ale już... Jacek Bonja Kompetencja i życzliwość (1) Ostatnio byliśmy z żoną zainteresowani kupnem mieszkania. Po rozeznaniu... walkowski Nie polecam kupna w City Park (1) Notoryczne kradzieże w halach garażowych i komórkach lokatorskich pomimo... mieszkaniecCityPark Obsługa kredytów... (1) Proszę się poważnie zastanowić nad załatwianiem kredytu przez firmę, ponieważ... W.L Ceny... (1) Jak można podawać w reklamach ceny... netto... no przecież to jawne robienie... Pan Debestski podziękowania (1) Dziękuję za profesjonalne podejście do mojej skomplikowanej sytuacji... Bartek