Inpro SA

Deweloperzy

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 8

bretowska b (2) mila obsluga w biurze , no i mieszkanko fajne ....jak narazie wyjazd i wjazd... dell brętowska b (1) Miła obsługa w biurze i nic poza tym! Dell pisze, że wyjazd i wjazd na... marian Godny polecenia (1) 2 lata po odbiorze i wszystko super .... Arkonska Wimbledon
wszystko wporzadku (2) jak dla mnie naprawde fajny developer ... odebralem mieszkanie na BB i... oxy nowiec (2) jestem bardzo zadowolony z zakupu domku na nowcu . szybki odbior (bez... starbucks ok (1) wszytsko ok , mila obsluga andy Wujek - opinia (2) Zgadzam sie z opinia co do elewacji budynku "Hynka",,,,moje mieszkanie... Wujek GODNY POLECENIA (2) szybki i prawidlowy odbior mieszkania 2 poprawki usuniete na koszt Inpro SA... jackson mila wspolpraca (2) bardzo mila wspolpraca z kierownikiem budowy na BB ... miszkanko tez ddane... mexi zadowoleni ! (2) jestesmy z mezem zadowoleni z tego ze wybralismy mieszkanie w Inpro SA dobrze... jannette ok (2) spoko firma ;o) liqi MYSLIWSKIE (2) odbior mieszkania zaakceptowany po 1 odbiorze no i mila obsluga , wiec polecam hero baaaardzo średnio - 3 razy się zastanów! (1) Obsługa niby miła, ale totalnie niezorientowana, bardzo słaby kontakt między... jingiel BEATKA - opinia (1) fajne osiedle mieszkanie ladne musze przyznac SKLODOWSKA BEATKA Jestem bardzo zadowolony. (1) Jestem bardzo zadowolony. Arnold emmi - opinia (2) odebralismy z mezem mieszkanie i jestesmy bardzo zadowoleni emmi ocena (2) jestem z mezem zadowolona ze wspolpracy z firma Inpro ku zaskoczeniu zawsze... peru MYSLIWSKIE 3 (2) fachowo wykonane . . . KANEBO all its ok (1) hehe zartuje z tym ang.... a jesli chodzi o Inpro to spoko moge polecic !!!... 3citi man Anna - opinia (1) ladne miszkanie wykonanie z dobrej klasy mat. budowlanych pozdrawiam Anna