Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa?

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój na dłużej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi pomaga tylko klasyczny szampon z dziegciem brzozowym próbowałem wszystkiego i nic nie działało, a ten szampon całkowicie oczyścił skórę głowy i mam spokój na dłużej. Bez żadnych kombinacji.

U mnie bez zastrzyków nie poszło dermovate w płynie to był prawdziwy ratunek, działał natychmiast i długo utrzymywał remisję. A jak stosuję go razem z szamponem Paraderm, to przez ponad rok głowa była bez nawrotów, a wcześniej była w fatalnym stanie.
Na co dzień utrzymuję stan skóry dermokosmetykami szczególnie sprawdza mi się zestaw Psorisel (szampon + emulsja na noc), trzyma skórę w ryzach i zapobiega nawrotom:
https://gemini.pl/zestaw-verdelove-psorisel-na-luszczyce-skory-glowy-szampon-200-ml-emulsja-200-ml-plyn-150-ml-9083265

Właśnie zaczęłam używać Pharmaceris poleconego na grupie i już po pierwszym zastosowaniu widzę różnicę zdecydowanie mniej się sypie i prawie wcale nie swędzi. Ale dla mnie kluczowe było wsparcie poopatrzeniowe, jak Psorisel emulsja naprawdę pomaga uspokoić skórę po myciu i utrzymać efekt.
image

Inne tematy z forum

W jaki sposób poprawić erekcję? (14 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

Jak skutecznie wyleczyć łuszczycę skóry głowy (4 odpowiedzi)

Od lat zmagam się z łuszczycą skóry głowy. Leczyłam się już sterydami, próbowałam też ziołowych...

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?