Jakub - ocena

Temat dostępny też na forum: Dietetyczne Serce
Jedno z najgorszych miejsc jakie byłem...
Miałem blisko, opinie niby dobre a zawiodłem się na wizycie.
W ogóle nic nie wniosło to do mojego życia. Zakupiłem pakiet miesięczny z dietą, a ta dieta wogole nie jest dostosowana do mnie.
Miejsce obskurne i żałuję za tam byłem na analizie...
Nie polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakub - ocena

Panie Jakubie, nigdy nie był Pan u mnie na konsultacji, a tym bardziej nie wykupił Pan żadnego pakietu miesięcznego z dietą. Tym bardziej nigdy nie był Pan u mnie w gabinecie, ponieważ mam świeżo wyremontowany gabinet, więc ta opinia nie jest prawdziwa. Proszę nie pisać fałszywych opinii, bo jest to bardzo krzywdzące.

Re: Jakub - ocena

Panie Jakubie, nigdy nie był Pan u mnie na konsultacji, a tym bardziej nie wykupił Pan żadnego pakietu miesięcznego z dietą, tym bardziej nigdy nie był Pan u mnie w gabinecie, ponieważ mam świeżo wyremontowany gabinet, więc ta opinia nie jest prawdziwa. Co do diet, zawsze są indywidualnie dopasowane podane preferencje smakowe i jednostki chorobowe. Proszę nie pisać fałszywych opinii, bo jest to bardzo krzywdzące.

Inne tematy z forum

Ecp - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo nieprzyjemna wizyta. Na wejściu usłyszałam, ja pytam, Pani odpowiada Pani Doktor nie...

Dobry ginekolog! (174 odpowiedzi)

Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny. ;)

Ewa - ocena (3 odpowiedzi)

Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas kryzysu laktacyjnego....