Jana z Kolna!!!

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
Uwaga!! Jana z Kolna w kierunku Gdańska jest zamknięta dla pojazdów. Proszę tego przestrzegać, tam nie znaku umożliwiającego jazdę na zmiany ( raz w jedna raz w drugą stronę).

Proszę tego przestrzegać!!!

Do ZDIZ apel o ustawienie znaków przed wjazdem na tą drogę i na samej drodze dla matołów którzy ciężarówkami jeżdżą tą drogą na czołówkę ! Informacja tylko w Nowym Porcie oddalonym o kilka km. od tej ulicy nie wystarczy !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jana z Kolna!!!

Przecież jest znak przed wjazdem na węzeł kliniczna czy jak tak to się nazywa. Stoi przynajmniej od soboty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda tylko, że ludzie i tak wjeżdżają tam, nic sobie z tego nie robiąc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wie ktos do kiedy jest przewidywana taka sytuacja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.zdiz.gda.pl/zdizgdansk/chapter_76014.asp?soid=06D13036CD574F98808C203E215E01CA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miało to obowiązywać do końca lipca a nadal zamknięty przejazd przez Jana z Kolna do centrum. Ktoś wie ile jeszcze to potrwa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.zdiz.gda.pl/zdizgdansk/chapter_76053.asp?soid=C63A1710DDEF4D86831FF70659E79414

Horror na ulicy Jana z Kolna !!!! Samochody jadące od Zielenika w stronę Nowego Portu ignorują znak -droga zamknięta- i jadą dalej .Znak zakaz wjazdu jest umieszczony na wysokości zajezdni autobusowej przy budynku nr 1 Jana z Kolna , skręcają w ulicę Robotniczą i Jaracza -i zawracają ponieważ nie ma przejazdu !!!! Zakłocają spokoj mieszkancom i stwarzaja ogromne zagrożenie dla ludzi.
Mój apel do włodarzy miasta , do zarzadu drog i zieleni ..zrobcie cos z ta wręcz absurdalną sytuacją .Ustawcie tablice informujące o faktycznym stanie i absolutnym zakazie wjazdu na ulicę Robotnicza (wjazd tylko dla mieszkańców i służb komunalnych)

Inne tematy z forum

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...