JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam! (1) Najlepszy ośrodek jaki mogłam sobie wybrać! Odpowiedni ludzie na odpowiednim... KasiaB Cóż chcieć wiecej, po prostu idealnie. (1) Świetna szkoła, zdałem za 1 razem teorię i praktykę. Bardzo serdecznie... Michał M. Gorąco polecam !!! (1) Profesjonalizm, przesympatyczna atmosfera, życzliwe podejście, wyczerpujące... Justyna
Serdecznie polecam!!! (1) Z całego serca polecam OSK JANKAR! Nie wyobrażam sobie korzystania z usług... Anna Jazda z Panem Darkiem (1) Polecam Pana Darka, szkółkę i atmosferę która tam panuje. Każda osoba jest... Aniela Białkowska Jankar to super szkoła jazdy (1) Po kursie u pana Darka zdanie praktycznego egzaminu państwowego naprawdę nie... Przemek Pełen profesjonalizm (1) Kurs przebiegł bezproblemowo , z wielką łatwością można to połączyć z 2... Konrad Kaczmarkiewicz PODZIĘKOWANIE dla OSK JANKAR w szczególności dla Pana Dariusza :D (1) Z całego serca polecam OSK Jankar!!! W szczególności pana Darka,gdyby nie... Ewa Ćwik Bardzo polecam !! (1) Dzięki nauce w tej szkole zdałam szybko i bez problemu, z instruktorami... Weronika ;) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców (1) Po kursie w Jankarze egzamin praktyczny to tylko formalność. Dziękuję całemu... Natalia Gąska Polecam wszystkim przyszłym kierowcą!! (1) Polecam OKS JANKAR i pana Dariusza Leszczyńskiego. Jazda upłynęła w miłej,... Adrian Wydrowski bardzo polecam! :) (1) Do szkoły Jankar trafiłam dzięki mojej Przyjaciółce, która miała podobne... Ula Najlepsza Szkoła Jazdy! (1) Szczerze polecam "Jankar". Egzamin na Kat B zdałem bez najmniejszego problemu... Patryk Podziękowanie !! (1) Serdecznie dziękuje Bardzo polecam ośrodek Jankar!!! Polecam wszystkim Pana... Jarosław Żywicki Lepiej nie można trafić!!!! (1) Bardzo polecam wczorajszy egzamin kat A zdany za pierwszym razem. Zaczynając... Amadeusz najlepszy ośrodek szkolenia kierowców !!! (1) szczerze polecam wszystkim przyszłym kierowcom ośrodek JANKAR.... Emilia Serdecznie polecam (1) Z całego serca polecam OSK Jankar!!! W szczególności pana Darka, najlepszy... Natalia Polecam ;) (1) Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Jankar" w Redzie wszystkim,którzy pragną... Paweł Długowolski Najlepsza szkoła!! (1) Najlepsza szkoła, najlepsi instruktorzy, w szczególności Pan Darek który... ... Polecam Pana Henryka Świtkowskiego! (1) Zaczęłam kurs w innej szkole, dwa razy poległam na egzaminie praktycznym i... Ola