John Carter

Temat dostępny też na forum: John Carter
Opinie do filmu: John Carter.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

SPOKO

dla fanów SF na pewno obowiązkowa lektura. Szału wielkiego nie ma, ale mi się podobał i nie żałuje wydanej kasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

nieżle

film fajny dobrze zrobiony ale te 3d takie sobie jak już to mógł być wersji cyfrowej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niezadowolona

Szkoda kasy.Film beznadziejny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

miłe zaskoczenie

wciągająca przygoda, trochę fantasy, akcja i humor. lekka przyjemna historia, którą warto obejrzeć, z kilkoma pomysłami, które nie były od dawna eksploatowane ;)

liczyłem na coś w stylu Avatara, gdzie będzie jedna wielka animacja. a tu właściwie tylko część postaci jest animowana, a reszta kręcona kamerą. film wygląda ładnie, 3D przyjemne. jak na Disney'a przystało kilka wpadek merytorycznych (np. ze sposobem oddziaływania grawitacji na bohatera).

nie nudzi się, a człowiek wychodzi z kina odprężony i z chęcią obejrzenia jeszcze czegoś :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

OK

Szału nie ma ale wary wydanej kasy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Naprawdę warto!

Film był przepiękny. Niesamowite efekty specjalne, wzruszająca historia. Polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyjemny

Przyjemny film weekendowy, rozrywka sprawna i przyjemna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetne zdjęcia

Kto lubi fantastykę lub czytał "Księżniczkę Marsa" na pewno się nie zawiedzie. Dobra akcja, fajne efekty specjalne, dają świetną rozrywkę dla wszystkich "dużych" i "małych".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czemu grają

o takich głupich porach? Film jest adresowany do fanów Gwiezdnych Wojen a to nie są dzieciaki tylko ludzie koło trzydziestki, którzy pracują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziki Rex

Ja mam teraz 13 lat i moim zdaniem ten film jest także dla młodszych osób nisz uważasz ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dziki (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

Dom dobry (36 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dom dobry . Przeczytaj o filmie.

Dreams (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dreams . Przeczytaj o filmie.