Kac Vegas 3

Temat dostępny też na forum: Kac Vegas 3
Opinie do filmu: Kac Vegas 3.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kac vegas...

jestem bardzo ciekawy jak to będzie wyglądało, chociaż tak na prawdę to cudów bym się nie spodziewał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

ciekawa

od ilu to jest lat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dobry :-)

Wczoraj obejrzalem Kac Vegas 3. Film jest smieszny, utrzymany w stylu dwoch pierwszych czesci. Momentami widac, ze powoli idea sie wyczerpuje, jednak ogolnie film trzyma poziom wesolej komedii, momemtami czarnej, momentami plebejskiej, ale ... smiesznej :-) Ps.nie wychodzcie od razu w czasie napisow na koncu tylko obserwujcie ekran... Dobrej zabawy :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

MEGA

Co jak co ale film okazał się mistrzowski ! :) Dobrze ktoś napisał ..w czasie końcowych napisów CZEKAJCIE :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

straszny gniot!

idąc na taki film nie oczekuje się rozrywki wysokich lotów tylko porządnej dawki czasem chamskiego humoru żeby odskoczyć od rzeczywistości. Jednak poziom tego filmu niczym nie odbiega od polskiego "arcydzieła" wyjazd integracyjny. Nędza, nędza i jeszcze raz nędza. Mało śmieszny, naciągany, bez pomysłu, sceny o niczym przeciągające się w nieskończoność. Gdyby nie to, że na wczorajszych seansach w alfie rozdawali millera to bym nie zniósł tego gniota do końca. Ale fakt, ostatnia scena pomiędzy napisami rewelacja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

szalu nie ma

niestety choć fabula jest inna od pozostałych części, nie ma co liczyć na ubaw po pachy. jeśli ktoś oglądał 1 lub 2 to odbierze ten film tylko jako poprawny, mnie nie powalił oceniam 6/10
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

szkoda czasu i kasy

szkoda czasu zdecydowanie najgorsza czesc z serii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy spodoba się trzynastolatką???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

trzynastolatkom - OM!
błd. ort.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pora żka

Film słaby, nie polecam. Nic mnie nie uśmieszyło oprócz ostatniej sceny w trakcie napisów... :) Nie widziałam powodów do śmiechu (chociaż momentami śmiała się cała sala), więc w trakcie filmu jedyne, co robiła moja szczęka, to żułam nachosy... -,-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.

Wartość sentymentalna (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Melania (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.