Karolina

Cześć 9 lat temustwierdzili u mnie nerwice objawiła się silnym lekiem bałam się czegoś nie wiadomo czego serce mi waliło asz czułam je w gardle ręce mi się trzęsły i ten strach . Wtedy miałam wrażenie że coś się stało bliskiej mi osobie lek minol po pół godzinie . Potem zaczęło się chyba najgorsze kołatanie serca drżenie rąk strach panika wracała do mnie jak bumerang szukałam pomocy u lekarza szukałam w sobie chorób wyniki wszystkie były Ok mój lekarz powiedział mi że mam nerwice zasugerował wizytę u psychologa zalecił tabletki na uspokojenie ziołowe.
Z psychologiem spotykałam się raz w tygodniu przez pół roku i brałam leki ziołowe pomogło zapomniałam o nerwicy asz do zeszłego tygodnia wróciła panika strach i bóle głowy, bóle w klatce piersiowej, zawroty głowy
Biję się o wszystko dzis spanikowałam bo w piecu kaflowym zaczęło szczelac po napaleniu i wiadomo jak to pięć zawsze jest z niego zapach nagrzanych kafli panika nasiliła się jak pomyślałam że może ulatniac się czad z pieca od razu zaczęłam czytać objawy ztrucia czadem i najgorsze jest to że zaczęłam to wszystko odczuwać po godzinie dopiero się uspokoiłam
Uświadomiłam sobie ze Nerwica wróciła silniejsza strach o własne życie i swoich bliskich boje się kolejnego ataku paniki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Karolina

Prof Zagożdżon pomógł wielu osobom. Przyjmuje w Przychodnia Morena na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (6 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (40 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...