Polecam (1) Serdecznie polecam, bardzo wysoki poziom i bardzo dobra atmosfera. MS Polecam (2) Serdecznie polecam, wysoki poziom i dobra atmosfera. Szkoła z zewnątrz nie... Bartosz szkoła podstawowa Kaziuki (1) Córka uczęszcza do tej szkoły od pół roku. Jest bardzo zadowolona, ja... Beata
Anna (1) Szkola kameralna, wspaniala atmosfera, od tego roku-po remoncie sal.Troje... Anna Szkoła godna polecenia (1) Moje dziecko chodzi do tej szkoły od klasy zero, czyli już szósty rok. Szkoła... zadowolona mama Wspaniałe miejsce dla dzieci (1) Moje starsze dziecko uczęszcza do Kaziuków do 3 klasy (od września także... EK Szkoła godna polecenia (2) Witam moja córka już 3 rok uczęszcza do tej szkoly. Po tych latach mogę... Monika Nikomu nie polecam (2) Nikomu nie polecam tej szkoły. w szkole jest nie bezpiecznie.. nigdy nie... Dziewczyna jakie czesne? (3) Planuję zapisać córkę do tego gimnazjum. Powiedzcie jakie czesne jest w tej... mama córki ojciec - opinia (3) Edukacja stoi na niezłym poziomie, wychowawczo tragedia ojciec Odradzam (7) Zgadzam się z opiniami, że : wychowawczo tragedia. Dramatyczne oddziaływania... rodzic Odradzam (2) Zbliżają się terminy naboru do szkół.Chciałabym przestrzec przed pochopną... matka Szkoła godna polecenia (1) Mam troje dzieci, z których tylko najmłodsze miało szczęście chodzić do... Zadowolony wyjątkowa szkoła (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni,że nasze dziecko uczłyo się w Kaziukach. rodzic Bardzo dobra szkoła, dla wymagających. (2) Mam dziecko od 2 lat w szkole Kaziuki i właśnie zapisałam drugie. Jestem... Iza Dobra szkoła (2) Nie zgadzam się z opiniami, które są negatywne na temat szkoły. Moje dzieci... mama Polecam (2) Starsze dziecko skończyło szkołę. Obecnie posyłam młodszą córkę do klasy zero... Rodzic Szczerze odradzam (5) Dołączam się do komentarza Pana poniżej, że "wychowawczo tragedia". Wszystkim... Absolwent Brak uwag (2) Już drugie dziecko i dalej wysoki poziom. WSZYSTKIE licea stały po ukończeniu... Zadowolony Szkoła the best (1) Najlepsza szkoła.Nie zamienił bym jej na żadną inną. uczeń