Polecam (5) Do szkoły chodzi moja córka i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni: wysoki... K.C. Zdecydowanie polecam (2) Uczniowie uzyskują bardzo wysokie wyniki w testach, sprawdzianach,... Rodzic Szkoła godna polecenia (2) Zdecydowanie polecam tą szkołę.Jestem rodzicem i muszę przyznać , iż nie... Rodzic
Polecam z pełną odpowiedzialnością (1) Drodzy rodzice, ja również mam dziecko w "Kazimierzu". Jesteśmy z tego wyboru... Matka Negatyw (1) Nie polecam tej szkoły nikomu, i mam nadzieje że rodzice którzy chcą wysłać... Keita ODRADZAM (1) Mam dzieci w tej szkole od kilku lat. W szkole jest coraz gorzej. Coraz... ee potwierdzam poniższą opinie w 100% (2) pani dyrektor szkoły podstawowej wyżywa się na maluchach, małych bezbronnych... T. ZMIENIĆ DYREKCJĘ (1) Jestem rodzicem. Zapisałam dziecko do niej bo słyszałam bardzo dobre opinie.... pola Stanowczo odradzam (1) Kiedy moje starsze rodzenstwo chodzilo do tej szkoly ta szkola byla fajna .... osoba ktora stanowczo odradza koszmarna szkoła (1) Szkoła jest mała, z niewielką salą gimnastyczną, dzieci dojeżdżają na równie... Grzegorz SZKODA (1) Szkoda.. że już skończyłam tą szkołe.. najlepsze lata mojego zycia.... absolwent :D (1) Jestem absolwentka Kaziuków i jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania,... kaya Jestem zachwycona !!! (1) Moje dzieci wyszły na ludzi, kończąc te gimnazjum. Wprawdzie ostatniemu... Uszczęśliwiona Matka Bardzo fajnie (1) Super szkoła. :)) Ktoś. pierwsza klasa gimnazjum - ukończona (1) Jestem rodzicem ucznia, które właśnie jest po pierwszym roku gimnazjum.... mocno zawiedziony rodzic : ) (1) Jako uczeń tej szkoły zachęcam do zapisywania do niej swoje dzieci. Warto : )... Uczeń. Szkola z klasa (1) Szkola na wysokim poziomie, jestesmy zadowoleni zarowno z poziomu jak i... makarowicz Gratulacje (1) Serdecznie gratuluję zajęcia I miejsca w rankingu trójmiejskich szkół... Odessa POLCAM !!! (1) Rodzice