dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
Zapal sobie, wypij albo zjedz coś... generalnie zrób cokolwiek, co Cię odpręża. A potem przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz, ale z włączonym poczuciem humoru ;)
Albowiem obrażać Cię zamiaru nie miałem najmniejszego.
Co ja biedny pocznę, bez rączek, skoro internet jest całym moim światem ;]
Dajcie już spokój Niulce, przyznała się i to wszystko.Nie prosiła nikogo o umoralnianie.
Każdy niech pilnuję, żeby samemu nie dopuścić do zdrady, ani nie życzę nikomu żeby był zdradzany.To wszystko.
Nie pijam kawy wieczorami, tylko rano, by się dobudzić. Kino zazwyczaj odwiedzam z moim panem lub z przyjaciółką. Ale w kinie nie pogadamy, więc trochę bez sensu. Na ognisko chciałam przyjechać, ale pasierb i jego lektura byli ważniejsi. Sorry ;-) pewnie będzie jeszcze okazja, by się poznać. Niekoniecznie w kinie.
Pani Niulka nawet nie drasnieta po rzekomym "ataku". Żyje i ma się dobrze. Odsypia Andrzejki ;-) mój pan obok słodko chrapie. Spokojna Twoja rozczochrana, marTinez :-)
@Kłapouchy, mógłbyś mieć takiego menela na sumieniu, bo ów z nadmiaru szczęścia, tudzież pieniędzy zapewne zapiłby się na amen. :) I lepiej ładnie pchnieć niż capić jak mój sąsiad, po którym trzeba windzie zrobić pusty przebieg, bo inaczej się nie wsiądzie :)
Pewnie ze zartowalem ;-) nie jestem osobą która piekli sie na kogoś na forum.. Mogę powiedzieć w oczy komuś co o nim myślę... A na forum tak pół żartem pół serio.. ;-) dlatego jeśli chcę poczuć wolność, dreszcz .. To tak jak mówię.. Stringi, przeciag.. Teraz temp. Ujemna to na 100% dreszcz jakiś poczuje :-P
Zapach w naszym życiu ma ogromne znaczenie,potrafi latami kojarzyć się tylko z daną osobą lub sytuacją.Uwielbiam perfumy,wody toaletowe.I w pełni zgadzam się z tym co napisał Halewicz.Wbrew pozorom dobranie zapachu dla siebie nie jest łatwe i oczywiście pachniemy dla innych jednocześnie nie zmuszając ich, aż po ból głowy, do wyczucia naszej wody czy perfum:)
@Halewicz"Król Jan III Sobieski w liście do swojej Marysieńki prosił, aby nie myła się przez trzy dni przed jego przybycie, bo uwielbia jej naturalny zapach."
Akurat tam chodziło o inny rodzaj zapachu :) Dlatego padło sformułowanie "nie myła" zamiast "nie perfumowała" ;)