Konsultacje społeczne w ramach projektu Strategii Rozwoju Gminy Żukowo na lata 2014-2020. Liczymy na waszą obecność.

Szanowni Mieszkańcy Banina w dniu 13 grudnia (piątek)
Burmistrz Żukowa zaprasza na konsultacje społeczne dotyczące
Strategii Rozwoju Gminy Żukowo na lata 2014-2020.
Mamy niepowtarzalna szansę na wyrażenie swoich opinii
o kierunkach rozwoju naszej miejscowości.
Nieobecność mieszkańców na tym spotkaniu w dużym stopniu może zadecydować
o priorytetach inwestycyjnych jakie przyjmie gmina na najbliższe lata.
Proszę o poinformowanie sąsiadów oraz rozesłanie tej informacji dalej do znajomych z Banina.
Szczegóły w poniższym linku:
http://radabanino.pl/start/357-konsultacje-spoeczne-w-ramach-projektu-strategii-rozwoju-gminy-ukowo-na-lata-2014-2020.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Konsultacje społeczne w ramach projektu Strategii Rozwoju Gminy Żukowo na lata 2014-2020. Liczymy na waszą obecność.

Godzina jak najbardziej sprzyjająca :(
Większość z nas jest w pracy.... a szkoda, bo naprawdę chętnie bym wzięła udział.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Konsultacje społeczne w ramach projektu Strategii Rozwoju Gminy Żukowo na lata 2014-2020. Liczymy na waszą obecność.

normalni ludzie o tej godzinie sa w pracy
Urzędnicy jak zwykle urwali się z choinki ( świeta niedługo)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki termin ustalono dlatego, żeby nie było potem uwag że się nie liczą z głosami ludzi. A że ludzie muszą pracować i nie mają jak się wypowiedzieć więc nie będzie problemów albo niewygodnych uwag/pytań.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

~mieszkanka Banina normalni?! rozumiem stwierdzenie większość, część itp , ale jak ja pracuje np. w handlu to nie jestem normalna bo bo akurat w piątek mam wolne, żeby w sobotę czy niedzielę być w pracy żeby tacy "normalni" jak Ty mogli sobie szmatki, gatki czy inne pierdoły kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Post napisałaś o 15:13:18 mniemam wnioskować iż byłaś już po pracy :) także jak 14 minut się spóźnisz na to zebranie to biedy nie będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak zwykle bicie piany... Kto będzie chciał być, to na przekór urzędasom będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

będę!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...