Koscol Św. Jadwigi Królowej Bojano

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hey,

czy ktos z was mial moze wesele w kosciele Św. Jadwigi Królowej w Bojanie slub??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koscol Św. Jadwigi Królowej Bojano

ja mam tam za 2 tygodnie slub ;)

wesela to w żadnym kościele raczej nie zrobisz ;)
Ja miałam w lipcu ślub w tym kościele.

o tonya i broskwisia powrocily dawno was nie bylo ;-). Brzoskwisia i jak tam Twoja informacja o busach, ktore rozwozily Twoich gosci w Bardo ;-)

aaaaaa kurczaki... zapomniałam.... ale obiecuję że jak dzisiaj pojadę na wigilię do teściów to się zapytam. Tym razem na pewno!! Napisze sobie przypomnienie w telefonie hi hi.
Głupio mi strasznie, ale mój mąż mówi że od kiedy jestem w ciąży mój mózg przestał działać hi hi ;)

moge sie spytac jak to na Wigile? Czy nie byla 2 tygodnie temu. Kobietom wszytsko sie wybacza a ja cierpliwie czekam ;-)

mój mąż jest prawosławny a oni dzisiaj obchodzą wigilię - czyli w nasze święto 3 króli :)
Teraz święta będziemy obchodzić podwójnie hi hi

Dobre rozwiazanie i nie ma problemu, u ktorych tesciow spedzic wigile ;-), im wiecej dni do swietowania tym lepiej ;-)

Inne tematy z forum

Zaklęta nora (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Budżet gminy a inwestycje w Bojanie (13 odpowiedzi)

Czy dobrze liczę że nasza gmina przeznacza na inwestycje w Bojanie około 1 % budżetu? W tym roku...