Marcin - opinia (1) współpracuje z biurem smart od niemal roku. przyznaje, stawki są nie małe,... Marcin Marek P. - opinia (1) Pan Rafał był 5 księgowym do którego zadzwoniłem i dopiero on uświadomił... Marek P. Jolanta Kozeracka - opinia (1) Polecam serdecznie i wystawiam 5+ za zaangażowanie, profesjonalizm, wysoki... Jolanta Kozeracka
Karolina G. - opinia (1) Mogę szczerze polecić Pana Rafała można liczyć na jego pomoc! Właśnie takiego... Karolina G. Anita - opinia (1) Polecam Pana Rafała ogromnie. Wyprowadził mi rozrachunki spółki, które... Anita Krzysztof - opinia (1) Polecam to biuro rachunkowe. Księgowość jest rozliczana w wfirma na czym mi... Krzysztof maciej - opinia (1) Polecam. Proces zakładania spółki z o.o. przez internet z pomocą Pana Rafała... maciej Klientka - opinia (1) Polecam, szybko i sprawnie udało się założyć spółkę z o.o. przez internet. W... Klientka Adam - opinia (1) Polecam! Jedyna osoba kompetentna która pomogła mi skorzystać z tarczy... Adam Zbigniew - opinia (1) Polecam biuro pana Rafała Michalskiego; robię to z kilku powodów: po... Zbigniew Robert - opinia (1) Jako Stowarzyszenie, obsługiwane przez Księgowość SMART wyrażamy jak... Robert Cezary - opinia (1) Gorąco polecam! Pan Rafał jest jednym z najbardziej kompetentnych księgowych,... Cezary Beata - opinia (1) Biuro rzeczywiście zapewnia znakomitą obsługę i wykazuje znakomita znajomość... Beata