Stomatolog NFZ (6) Witam Poszukuję dobrego stomatologa na NFZ lub przychodnię okolice wrzeszcz... Agnieszka ciasteczka lub ciasto z masłem orzechowym (1) Witam Poproszę o przepisy na łatwe i szybkie ciasto lub ciasteczka orzechowe... Agnieszka MASCARPONE (3) Hej :) zalega mi w lodówce jedno opakowanie (250g) serka mascarpone , a mi... aaa
przepis na pyszne trufle ..mniammmm .. (18) http://mojewypieki.blox.pl/2010/12/Trufle-czekoladowo-miodowe-z-twarogu.html... rybalon :-) Domowe ciasta dla alergikow (1) witam, zastanawiam się nad otworzeniem cukierni z domowymi ciastami dla... user_137693107167 udawany Stroganov (1) Jak pisałem w innym wątku, zostałem z polędwicą, z którą nie bardzo miałem co... sa∂yl surowka do grila (18) Mam ochote na grila domowego w niedziele. Macie jakies sprawdzone przepisy na... stokrota15 owsianka (4) Wyczytałam o właściwościach zdrowotnych owsianki ale nigdy jej nie robiłam.... a... BISZKOPT (1) Witam, gdzie w okolicy Przymorza-Zaspy można zamówić prostokątny biszkopt do... Anna_Maria_ Waga Smaków- Galeria Przymorze (5) Niedawno w Galerii Przymorze został otwarty bar samoobsługowy pod nazwą "Waga... Klaudychaa Tort auto gdzie zamòwie? (3) Witam, szukam poleconrej cukierni, ktora zrobilaby mi tort na 40te urodziny... Agata 2016 zalewa do ogórków (2) Potrzebuję sprawdzony przepis na zalewę do ogórków konserwowych żeby nie były... Monika świeża morska ryba (9) Gdzie można kupić bezpośrednio z kutra świeżą morską rybę w okolicach... renata1951 przepis na słodki sos do ryżu - czy ktoś zna (10) Witam Poszukuję smaku z przed lat. Kiedyś w stołówkach akademickich i... Tomala dobry garmaż (2) Witajcie. Liczę, że jak zwykle pomożecie. W związku z tym, że pracuję obecnie... Ciekawa Gdzie jutro w Gdańsku kupię tanie jagody? (1) Potrzebuję większą ilość. Jest jakiś skup, albo może ktoś będzie miał na... Patrycja89 Co dzisiaj na obiad? część 51 maj 2016 (65) Poprzedni wątek:... emilia Co dzisiaj na obiad? Część 50 marzec 2016 :-) (105) Witam w nowym wątku! Link do poprzedniego:... emilia Pomocy! Garnek przykleił się do płyty indukcyjnej (9) Jak w temacie... Garnek podczas gotowania ziemniaków przykleił się do... ???? Maliny (17) Hej, wiecie gdzie można kupić maliny w dobrej cenie w większych ilościach? Nona