Nina - ocena (1) Każdemu, kto szuka szkoły jazdy, z całego serca polecam tę szkołę. Nikt nie... Nina Paweł - ocena (1) Super instruktor , super szkółka jazdy, dobry kontakt wykłady zrozumiałe... Paweł kuba - ocena (1) Bardzo dobra szkółka i pan Paweł najlepszy instruktor zdałem wszystko za... kuba
Kacper - ocena (2) Serdecznie polecam OSK Delta! Wszystko profesjonalnie od teorii po praktykę.... Kacper Aleksandra D. - ocena (1) Kurs prawa jazdy bardzo przyjemny. Wykłady w wersji weekendowej bardzo... Aleksandra D. Oskar - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora Patryka... Oskar Ania - ocena (1) Polecam szkółkę oraz instruktora Pana Marka Klimczaka świetne przygotowanie... Ania Amelia D - ocena (1) Super szkolka bardzo polecam. Pan Marek najlepszyyy instruktor polecam... Amelia D Jakub - ocena (1) Bardzo bardzo polecam, dobra obsługa a z Panem Jakubem K. bardzo przyjemnie... Jakub Zuzanna Belka - ocena (1) Bardzo polecam Pana Pawła najlepszy instruktor Zuzanna Belka Roksana - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Kurs przebiegł sprawnie, bez żadnych... Roksana Tymon - ocena (1) Michał Ciepliński najlepszy instruktor jaki może być!!! Tymon Julka - ocena (1) Bardzo polecam OSK Obelix! Zdałam obydwa egzaminy państwowe w pordzie za... Julka Maksymilian - ocena (1) Pan Paweł Anastaziak to bardzo uczciwy i kompetentny instruktor. Czytając... Maksymilian Łukasz Klonowski - ocena (1) Zdane za pierwszym, pozdrawiam pana Zbyszka Łukasz Klonowski Mikołaj - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Patryka, świetnie przygotował mnie do egzaminu... Mikołaj Ewelina - ocena (2) Świetna szkółka osk delta super atmosfera od samego początku, wszyscy bardzo... Ewelina Antoni - ocena (1) Super firma śwotny kontakt z biurem jazdy przyjemne nawet nie zauważyłem gdy... Antoni Krystian - ocena (1) Jakub kunowski najlepszy instruktor zdane za pierwszym dzięki niemu Krystian Artiom - ocena (1) Wspaniała szkoła jazdy, wyczerpujące wykłady, dało się wiele uzyskać, jazdy... Artiom