Le Mans '66

Temat dostępny też na forum: Le Mans '66
Opinie do filmu: Le Mans '66.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry

Fani wyścigów będą zadowoleni,ryk silników, dobra akcja i trochę Humoru super Obsada,, Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kinoman

Bardzo fajny film , piękna auta , świetne wyścigi ...nie odczułem tych ponad dwóch godzin pozostał mały niedosyt , miło spędzony czas
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mega film, duet Bale - Damon rewelacyjny ! , chyba lepszy niż DiCaprio - Pitt, wrażenie robią sceny wyścigów, jak i cała scenografia - dopracowane i różnorodne modele samochodów. Czysta przyjemność
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny film lepszy niż ukryta gra. Pozdrawiam

Film dla fanów motoryzacji. Poszłam z mężem gdyż on do nich należy i nawet ja się nie nudziłam. Z początku może i owszem był dla mnie nudny, ale z czasem się wkręciłam i kino opuszczałam ze łzami w oczach. Myślę, że wpływ na to miała również dobra obsada. Sama bym się nie wybrała, ale jak już musiałam to było spoko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

kino autorskie z adrenaliną 8,5 /10

a ja nie jestem fanką motoryzacji, mój pan podczas seansu zerkał na mnie w obawie, że się nudzę.. jednak mnie ta historia wbiła w fotel, nie wspominając już o samych wyścigach, podczas, których miałam wrażenie, że jestem w kabinie samochodu na torze. Poza tym świetnie przedstawione lata 60-te. Podczas seansu faktycznie można było odnieść wrażenie, przeniesienia w czasie:))O grze aktorów chyba nie muszę wspominać. Bardzo polecam, nie tylko automaniakom;) Obraz po projekcji rezonował w nas jeszcze następnego dnia, a więc warto?? Warto!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super kino

Zgadzam się w pełni, nie jestem kierowcą, ale film zrobił na mnie ogromne wrażenie,trzyma cały czas w napięciu .Świetna gra aktorska i wspaniała muzyka.Gorąco polecam

Film rewelacyjny.

Wraz z 13 letnim synem , stwierdziliśmy, że długo nie było tak dobrego filmu. Dyskusja na jego temat nie ogranicza się jedynie do paru słów po seansie, ale jeszcze następnego dnia było o czym rozmawiać. Polecam !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto zobaczyć. Nie tylko dla fanów motoryzacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry film

Bardzo dobrze zrobiony film.

Akcja - SUPER

Jako Komedia choć film nie jest z gatunku komedii - SUPER
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wartość sentymentalna (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.

Dalej jazda 2 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.