ALO, czyli rozwój, wspaniała atmosfera i przyjemna nauka ;) (1) ALO Lingwista to szkoła, która pozwala na rozwój jak żadna inna. Nie tylko... A. Serio dobre liceum (1) Bardzo polecam te szkole doslownie wszystkim. Swietna rodzinna atmosfera oraz... Absolwent Najlepsze Liceum! (1) ALO to szkoła do której chodzi się z przyjemnością, wraca jak do domu. Panuje... Absolwentka :)
Szkoła marzeń! (1) W ALO panuje wspaniała atmosfera; dla każdego, kto chce się tu czegoś... N W ALO jak w domu! (2) Cieszę się, że trafiłam do ALO! Do szkoły przychodziłam nie stresując się... xyz ALO for life (1) Miałam przyjemność skończyć Lingwistę. Bez przesadzania, najlepiej spędzone... M największy plus (1) Największy plus to nauczyciele i pani dyrektor. Pani dyrektor tej szkoły... Will Alo, czyli drugi dom (3) Szkola marzenie. Nie mozna nazwac tego inaczej. Kiedy czytam komentarze... Aj Alalala - opinia (1) Nie rozumiem jak mozna dac tej szkole negatywna opinie. Moze wyposażenie nie... Alalala Bardzo dobra szkoła polecam (1) Jak w nagłówku szkoła bardzo dobra z dobrym poziomem nauczania.Według mnie... Anonim Najlepsze lata. (1) Jako absolwent muszę stwierdzić że lepszej szkoły nie miałem szkoły ,było... Absolwent szkola ksw - kup sobie wyksztalcenie (1) w szkole nie robi się praktycznie nic, prace domowe zadawane sa od swieta,... mama absolwentki BEZ SZAŁU (2) Jako było uczennica tego liceum nie opowiem o samych jego zaletach jak w... absolwentka Szkoła możliwości (1) Liceum lingwista jest szkołą, która w trudnych sytuacjach zawsze służy... Veira NAJLEPSZA SZKOŁA NA ŚWIECIE (1) Miałam przyjemność uczęszczać do lingwisty zaledwie przez dwa miesiące, ale... KK MOŻE BYC KIEPSKO (8) jesli w tej szkole bedzie podobnie, jak w gimnazjum Lingwista to zdecydowanie... JA polecam szkołę (1) A ja polecam szkołę ,jest ok ,nauczyciele w porządku ,bardzo wysoki poziom z... pianistka :/ (1) W czasie zapisów była mowa o max 20 osobach wyszło 30. Biologia, i języki są... uczeń