Logan: Wolverine

Temat dostępny też na forum: Logan: Wolverine
Opinie do filmu: Logan: Wolverine.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja

Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trochę jak parodia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jest kino akcji,

czy luźno osadzony w X-menach melodramat?
Nie chciałbym pójść na coś równie oderwanego od sagi jak durnowaty Deadpool.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Melodramat bardziej. A Deadpool był zrobiony z jajem ;)

Nie napinaj sie tak

Slabo sie znasz kolego;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszane uczycia

Film zupełnie odmienny od pozostałych części serii. Nie zobaczymy tu spektakularnych efektów specjalnych, które zawsze towarzyszyły filmom z X. Efektowne walki zastąpiła krwawa rzeź - momentami przerażająca, gdy się tak nad tym zastanowić. Hugh Jackman numerem jeden tego filmu! Genialnie pokazał ból i emocje z jakimi boryka się tytułowy Logan. Po filmie zostaje refleksja nad życiem. Polecam 6/10.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ujdzie

Inny niż poprzednie, sceny akcji bardziej drastyczne, fakt. Ciekawy, ludzki. 6/10.

OK, czyli raczej nie na Dzień Kobiet lub randkę, a do obejrzenia w "samotności".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem widziałem i kasy za bilet żal

No cóż nie tego spodziewałem się. Film nudny mało ciekawych scen. Jeśli ktoś nastawia się że będzie jak Wolverin to zawiedzie się jak ja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzieki

Cale szczescie ze nic nie ma wspolnego.. dzieki za pozytywna recenzje;)

POLECAM !!!

MOCNY ,CIEKAWY FILM ludzie siedza do konca chyba nie przewidujac tego co sie dzieje do konca POLECAM POLECAM POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm

film oderwany od pozostalych czesci. zwłaszcza ze wczesniej profesor X zginął a tu zyje.

Fajny ale mieszane odczucia

Początek a nawet 3/.4 filmu bardzo ok. Zero nudy. Ponieważ mam małe córki zastanawiało mnie jak można dać do grania w takim filmie własne dziecko. W zasadzie po takiej roli ta dziewczynka do terapii chyba. Oprócz samego Logana który grał mega przez większość filumu. Spoko też ten aktor kóry się ugania za Loganem ten blondas w okularkach.Fajna kreacja. Super grała też ta dziewczynka została przedstawiona. Tajemnicza i brutalna. I sama kocówka mi się nie podobała. Jednak szkoda że Hugh już nie zagra to był wyk...sty Wolverine.

balsam na zszargane nerwy

po okropnym seansie "chaty" jeszcze lepiej odbierałem kunszt tego filmu
kompletnie nie rozumiem oceny niższej od tamtego religijnego chłamu
To był seans aż piękny w odbiorze a wszystko było dopracowane i świetnie wykonane i zagrane
Naprawdę dla mnie cudo

Ludzie !

Film bardzo dobry, jesli chcecie spędzić rodzinne popołudnie na dobrym filmie to polecam ! Byłem z dziećmi ( 7 i 9 lat) i były zachwycone (wersja z dubbingiem). Sceny walk , dramaturgia, dialogi ( słowo kurka padło z 50 razy wiec od razu Wróciło wspomnienie do Psów;) . Warto

Urywanie łbów przez większość filmu.

Fabuła płytka, naiwna. Miałem wrażenie że istnieje tylko po to, by łączyć z sobą kolejne sceny urywania łbów.

Można było ten film zrobić lepiej. Bardziej skupić się na problemach podstarzałych x-men'ów. Jakieś przemyślenia, rozterki moralne, zgłębić sprawę nałogu Logana, refleksja nad starymi czasami itp. A na samym końcu okrasić wszystko scenami walki, jako dodatek a nie sens filmu.

Nie oglądając tego filmu dużo nie stracisz. Weź kawał mięsa, wrzuć go do miksera i oglądaj sieczkę przez 2 godziny, masz to samo.

Inne tematy z forum

Arcybiskup Lefebvre - dlaczego? (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Arcybiskup Lefebvre - dlaczego? . Przeczytaj o filmie.

Wartość sentymentalna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Crime 101 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Crime 101 . Przeczytaj o filmie.