MAKIJAŻ PERNAMENTNY - GDZIE ZROBIĆ???

Cześć ;) Od jakiegoś czasu nosze sie z zamiarem wykonania makijazu pernamentnego. Nikt z moich znajomych nigdy nie poddawał sie temu zabiegowi - wiec bardzo zależy mi na Waszej opinii. Który salon kosmetyczny polecacie? Na co powinnam zwrocic uwage przy wyborze takiego makijazu, ... dodam, że zainteresowana jestem głównie wykonaniem ładnego rysunku ust. Czy warto, któraś z Was to zrobiła już??? Jak długo utrzymuje sie efekt? Czy to kosztowne? Bardzo prosze o jakieś podpowiedzi. Ineresuje mnie absolutnie wszystko, kazda rada czy ciekawostka. Z góry DZIEKUJĘ za odpowiedzi - I POZDRAWIAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAKIJAŻ PERNAMENTNY - GDZIE ZROBIĆ???

nie rób!!daj spokój, to wygląda okropnie i żadnemu z moich kolegów ani mojemu mężowi to się nie podoba, teraz faceci wolą naturalne kobiety, nie oszpecaj się-gdziekolwiek byś tego nie zrobiła i tak widać, że to nie naturalne!!

Polecam serdecznie ja robiłam sobie jakiś miesiąc temu w salonie Kashmir spa na ujescisku. ogólnie to od roku chodze tam na rózne zabiegi takze zdazyłam sie o wszystko wypytac. Lepiej przemyslec decyzje bo jest to zabieg na 3-5 lat w miare kosztowny. Ja płaciłam 500 zł za kontur juz z poprawka (bo raczej zawsze okolo 2-3 tyg trzeba zrobić korekte). Zabieg bolesny mowie od razu ale fajny efekt ja chciałam bardzo delikatnie i taki mam wlasnie. Teraz nawet zrobiłabym sobie mocniejszy kontur:) polecam bo nikt nie widzi duzej roznicy a ja łsniej wygladam:) Polecam ten salon i wszystkie zabiegi oraz maikjaz permanentny.

A ja robiłam w Atelier Pro Art Urody. Zabieg fakt kosztowny ale warto. Mam dobrany kolor taki jaki chciałam. Wcześniej Pani Kasia pisze , że jest bolesny ale ja czułam tylko ukłucia. Chyba zależy to od środków znieczulających. Na drugi dzień myślałam , że będę miała usta murzyna a tu nic. W tym salonie moja koleżanka robiła sobie kreski na oku i też jest bardzo zadowolona. Szczerze polecam!

W sumie kazdy człowiek ma inny próg bólu, ja mam niski chyba bo mimo tego ze mialam 2 znieczulenia (mascia emla i do tatuazu do moje ustka sa bardzo wrazliwe) polecam i tak

dziękuję za posty.......... zastanawiam sie :)
dzwonekkaro

ja robiłam kreski w Le Cil w Gdyni, kupiłam na gruponie. Na początku byłam super zadowolona, ale po ok. tyg już nie było tak ślicznie, jak kolor wyblakł i zmyły się resztki tuszu. Byłam na poprawce, niby trochę lepiej, ale nie jest to to co bym chciała :/ chciałam iść jeszcze raz na poprawkę, ale salon zakończył działalność. Szukam salonu, który poprawi mi te kreski perfekcyjnie.

Mnie nie bolało wogóle, ale byłam dobrze znieczulona.

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...