Mandat ZTM

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Witam !
Dostałam mandat w nocnym autobusie za nie skasowanie biletu. Zostałam spisana ale nie dostałam żadnego potwierdzenia, tzw. kwitu od kontrolera. Powiedział, że wszystko przyjdzie do mnie pocztą.
W tej chwili nie mam możliwości zapłacenia mandatu w przeciągu 7 dni, bo list do tej pory nie przyszedł ( w sobotę minie tydzień).
Moje pytanie jest takie: czy nie dostanie kwitu jest możliwe? i czy to może oznaczać, że wcale nie dostałam mandatu i zostałam spisane przez kontrolera, jedynie aby nie wzbudzić podejrzenia u innych pasażerów???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Mandat ZTM

Tak. Jak najbardziej można kwitku nie dostać i niestety mandat dostałaś. Zawsze możesz się przejść (przejechać) na dworzec do ZW "Renoma" i tam zapłacić mandat - na pewno będziesz już w komputerze, ewentualnie czekać aż przyjdzie i wtedy zapłacić.
Jak będziesz chciała czekać na kwit, to polecam zapłacić niższą cenę. Jeśli będą mieli jakieś problemy, będziesz mogła się odwołać.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Subway Princess Runner Mod APK (7 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...